Hjemmet er et af de steder, vi tilbringer størstedelen af vores tid. Derfor er det også vigtigt, at det er et rart sted at være. Mangler du inspiration til, hvordan du indretter din bolig efter tidens trends, kan du her dykke dybere ned i nogle af de største boligtrends i 2019.

Billedvægge i boligindretningen

Tiden hvor to ens rammer og næsten identiske motiver var den eneste acceptable måde, at pryde væggen på, er ovre. Spændende billedvægge er en af de største boligtrends i 2019. Fænomenet er særligt frembragt af influensers, boligbloggere og ikke mindst de mange programmer om danskernes boliger på fjernsynet.

Trenden går ud på, at en større mængde enkeltvise billeder sammensættes efter fri fantasi til én større dekoration. Har du en tom væg i dit hjem, som trænger til liv, er en billedvæg oplagt. Hvis du føler dig ekstra modig, kan du pifte billedvæggen op med mange forskellige størrelser billeder og ikke mindst rammer i forskellig farver, materialer og former.

Til selve motiverne kan du bruge plakater, små postkort, familiefotos, malerier eller endda indsætte tørrede blade eller fjer i en klar ramme.

På internettet kan du finde inspiration til, hvordan rammerne kan placeres for at danne det store stykke dekoration.

Om du er til sort/hvide-motiver eller fuldt skrald på farverne, pynter en kreativ og personlig billedvæg i ethvert hjem. Det er slet ikke så mærkeligt, at det er en af boligindretningens store trends i 2019.

Nordisk minimalisme

Simpliciteten i den nordiske stil er også i år et kendetegn for de største boligtrends, hvor rene linjer og minimalistiske mønstre er særligt dominerende.

Den nordiske inspiration udmønter sig også i tekstilerne. Her dominerer jordnære farver og kølige toner, der pryder alt fra håndklæder, plaider og sengetøj til det lunefulde danske vejr. Særligt grålige nuancer er populære i 2019. Tekstur er en anden trend, der ikke må gå dit øje forbi.

En anden trend i denne kategori er marmor-looket. Det er de færreste, der har råd til at kaste penge efter ægte marmor, men du kan købe folie, der er let at påsætte, til at beklæde dine overflader og være med på moden.

Gode guldlopper

Gammelt er det nye! Betænksomt forbrug er en af 2019s helt store trends – Det gør sig også gældende i boligen. Fremfor at købe nye ting, der hurtigt står til udskiftning så snart moden, gør det, kan du investere i ting, der allerede har levet et godt liv og har flere til gode. Genbrug er populært som aldrig før. Det er meget andet end plettede sweaters og gamle porcelænsstel.

Hvis du er løbet tør for inspiration, kan du slå et smut ned forbi din lokale genbrugsbutik. Det er især store, industrielle lamper der trender. Også 70’ernes teaktræsmøbler får i år nyt liv i mange danske hjem.

Som vidne om den store popularitet i de danske hjem, popper der også hele tiden nye luksusgenbrugsbutikker op. Der kan du få fingrene i brugte designklassikere, byggematerialer til dine gør-det-selv-projekter og hengemte skatte. Foruden nordisk minimalisme og billedvægge, er et personligt hjem med genbrugsguld nemlig en trend, der ikke ser ud til at blegne foreløbigt.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.