Rigtig mange danskere ryger tobakscigaretter og skader deres helbred mere og mere for hver dag der går. Hvis du har et ønske om at påbegynde et rygestop eller tidligere har forsøgt på det uden held, så læs med nedenfor. Denne introduktion til de største fordele ved en e-cigaret kan måske blive et vendepunkt for dig.

Bliv sundere og skån dit og dine kæres helbred

De fleste mennesker ved, at det er usundt og særdeles skadeligt for kroppen med tobaksrygning. Både tjære og røg ved rygning af almindelige cigaretter skader dig, men også de personer, som du omgås. Med en e-cigaret kan du skåne dig selv og andre, da en e-cigaret udelukkende udleder mindre mængder damp. Du kan ved at vælge en e-cigaret med nikotin bruge den som et redskab i et rygestop og hen ad vejen trappe ned for til sidst at gennemføre dit rygestop og blive sundere.

Spar penge på den lange bane

Udover at det har en vis sundhedsmæssig værdi at ryge e-smøg frem for almindelige cigaretter, så har det også en økonomisk værdi for dig som forbruger. Du kan på den lange bane spare mange penge, da du slipper for at betale de højere og højere priser for almindelige cigaretter grundet skærpede afgifter.

Der åbner sig en verden af muligheder

Med almindelige cigaretter er der meget begrænsede muligheder for at vælge udseende og smag. Med en e-cigaret har du pludselig alverdens muligheder både i forhold til udseendet af din e-cigaret og smagsvarianter. Der findes mange slags e-juice, hvor du både vil kunne finde traditionelle smage som jordbær, æble og mentol og mere interessante smagsvarianter med smag af eksempelvis lemon cake, salmiaklakrids, energidrik, cappuccino og forskellige drinks.

En lille ekstra fordel her er, at du fremover altid kan have god ånde, når du har din e-cigaret med dig.

Lyder e-cigaretter med smag som noget for dig?

Er du fristet af de mange lækre smagsvarianter og det faktum, at du kan få et sundere helbred fremover, så kan du søge på e-cigaret eller e-juice på nettet. Her vil du blive præsenteret for en lang række spændende produkter, hvor du helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.