Spo1

Er du glad for dit hjem, men er du begyndt at savne mere plads, så bør du overveje at få lavet en tilbygning. Det kan i mange tilfælde bedre betale sig at bygge til frem for at investere i en ny og større bolig.

En ting er at planlægge en tilbygning. En anden er at finde penge til projektet. Det er ærgerligt at blive bremset af sin økonomi, men det er ikke desto mindre vigtigt, at man sikrer sig, at man rent faktisk har råd til det.

Tjen penge på dit held

Ja, du læste rigtigt.

Du kan rent faktisk tjene penge på dit held ved at spille online casino. Det er ganske rigtigt et lidt utraditionelt forslag til at finde penge til en tilbygning, men måske vil det fungere for dig. Du skal være meget heldig for at vinde en stor jackpot, men vinder du bare én jackpot, så slipper du måske helt for at skulle låne penge til dit tilbygningsprojekt. Er du ikke bange for at tage chancer, så udforsk de mange online spillemaskiner og andre sjove spil. Du kan altid skifte spillemaskine, hvis den først valgte spillemaskine alligevel ikke er så interessant.

Lån penge i banken

Det er ingen hemmelighed, at det ikke er lige så nemt at låne penge i banken, som det var engang. I dag skal man svare på utallige spørgsmål og dokumentere det ene og det andet, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at få udstedt et banklån.

Ser du et banklån som din bedste mulighed for at finde penge til din tilbygning, så kontakt din bankrådgiver og aftal et møde inden for den nærmeste fremtid. Du bør forud for mødet forberede dig grundigt, så din bankrådgiver ikke får et dårligt indtryk af dig som låntager.

Få et ekstra job

Det tredje råd til at finde penge til en tilbygning går på at få et ekstra job. Dette råd vil naturligvis kun være relevant for dig, som har tid til at varetage et job ved siden af dit primære job. Du kan eksempelvis få et weekendarbejde, hvor du arbejder én dag om ugen. Gør du brug af dette råd, så husk at overføre lønnen fra dit ekstra job til en opsparingskonto til formålet. Du kan enten selv oprette en opsparingskonto eller få din bankrådgiver til det.

Alternativt kan du spørge din arbejdsgiver, om du kan få nogle flere vagter, så du kan tjene flere penge og dermed få råd til at finansiere dine drømme.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.