Vi danskere går typisk ret meget op i indretning. Vi vil gerne bo pænt, moderne, praktisk og unikt på én og samme tid. En måde hvorpå du kan gøre din boligindret anderledes er ved, at gøre håndlavede designer produkter til en del af det overordnede look. Det kommer vi nærmere ind på i næste afsnit.

Indret dig tidløst men unikt

Det er de færreste mennesker, som har råd til at re-dekorere hele hjemmet hver gang moden eller trenden skifter. Men det behøver man faktisk heller ikke, hvis man bare går lidt klogt og praktisk til værks. Et godt trick er at vælge alle grundelementer i neutrale lyse farver og ditto materialer. Det gælder både køkken, bad, toilet samt større møbler som sofa, seng, spisebord og stole. På den måde kan man nemlig nøjes med blot at skifte ”pyntegenstande” ud, når en ny farve bliver et hit. Men derfor behøver man jo ikke at bo kedeligt – vælg med fordel nipsting og pynt i form af flere håndlavede designer produkter, så du har noget, som andre ikke har stående.

Bud på ting der løbende kan skiftes ud er sofapuder, løse gulvtæpper, vaser, lysestager, håndklæder og viskestykker – alt sammen noget der let kan erhverves hos diverse budgetvenlige møbelhuse.

Miks og Match

Tiderne hvor alt skulle være samme farve, samme materiale og samme mærker er for længst forbi. Nok vil vi gerne følge en vis indretningsstil, men mest af alt vil vi gerne bo, så vores stil og personlighed skinne igennem. Det handler jo om at gøre sit hjem til sin personlige oase, et sted hvor man kan være i balance og føle sig godt tilpas.  Hvis du falder over et eller flere håndlavede designer produkter, som lige falder i din smag, så vær ikke bange for at mikse det med de andre mere neutrale pynteting i hjemmet. Faktisk får man tit det mest cool look ved at mikse gammelt med nyt og dyrt med billigt. Desuden er det vigtigt at huske på, at stil er individuelt og derfor ikke noget man skal gøre sig til dommer  over.

Her kan du finde håndlavede designer produkter

Unikke håndlavede designer produkter kan efterhånden findes en lang række steder.  For eksempel kan du søge på nettet, rigtig mange designere og kunstnere sælger nemlig deres kreationer via webshops. Mange af landets større byer som København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg afholder også løbende designmarkeder, hvor lokale kunstnere udstiller og sælger deres kunstværker og kreationer. Går du efter nogle mere vintage agtige items eller måske ligefrem antikke ting, så bør du besøge landets mange loppemarkeder. Her kan du finde gode fund til spotpriser, hvis du altså er heldig.

Endelig kan du selv lave dine egne ting eller eventuelt købe en gammel stol, skænk eller kommode og så shine den op ved for eksempel at give den i øjnefaldende farve som turkis eller rosa. Mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænser.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.