Planlæg en mindeværdig fest derhjemme

Hvis I står og skal afholde en fest – det værende sig både en julefrokost, fødselsdag, konfirmation eller en helt fjerde begivenhed, så er et af de første spørgsmål, som sikkert melder sig, hvorledes man bør holde festen derhjemme i trygge rammer, eller om man måske i stedet skal overveje at rykke festen over til et festlokale, hvor man kan være sikker på, at der ikke er skrøbelige genstande, der kan gå i stykker, og hvor man kan sætte sig tilbage i stolen og stole trygt på, at man har tjenere og andet til at styre slagets gang.

Hvis man vælger sidstnævnte, så kan man dog også være sikker på, at festen vil blive en hel del dyrere, end festen ellers ville være blevet. Faktisk viser undersøgelser foretaget af ekstrabladet.dk, at festen i så fald kan blive op mod 50 % dyrere, end hvis man vælger at holde festen derhjemme.

Studiefest

Glem ikke underholdningen

Hvis man vælger at holde festen derhjemme og derved spare en masse penge, så kan man i stedet overveje, om man skal bruge sine fest-penge på at forkæle sine gæster på andre måder. Her kan man eventuelt vælge at booke en dygtig og professionel tryllekunstner, som med sikkerhed kan komme og sætte gang i festen. Det gode ved en tryllekunstner er netop, at det er underholdning, der er sjovt at opleve for alle.

Ud over en tryllekunstner kan man selvfølgelig også vælge at lave underholdning selv. Uanset hvad man vælger, så er det dog vigtigt, at man ikke undervurdere styrken af, at gæsterne kommer til at grine. Hvis man får gæsterne til at grine, så kan det altid gøre, at festen fyldes med varme og den helt rigtige atmosfære – og derfor kan man aldrig gå galt i byen.

En huskeliste til festen

Men tilbage til huskelisten; for ud over underholdning så er der en række andre faktorer, der skal krydses af, før man kan slappe helt af. Man skal bl.a. huske at have sørget for forret, hovedret og dessert. Derudover skal man huske på, at en fest selvfølgelig ikke er noget ved uden en god tale eller en sang.