Det kan være svært at få alle vitaminerne, hvis man er en type, der altid har travlt. Og hvis du ikke er særligt kreativ i køkkenet, kan man tilmed godt blive træt af at spise rå gulerødder og færdigblandede salater. Men der er få ting, der er mere lækre end en smoothie, der både smager godt og fylder en med de nødvendige vitaminer. Og det bedste er, når man ved, hvad den indeholder, så man kan holde styr på kalorierne. Men for at det kan blive en realitet, skal man have en god smoothieblender.

Et led i indretningen

Det er virkelig nemt at fylde din smoothieblender med gode og næringsrige ting, der gør godt for både krop og sind. Der findes et hav af kogebøger, der viser dig, hvordan du blender den perfekte smoothie, og det kan du se mere om i næste afsnit.

Det vigtigste er, at din smoothieblender er kraftig nok til at kunne hakke frugt og grønt i stykker. For enkelte grøntsager er meget hårde og kræver en blender med en god motor. Nogle opskrifter tillader desuden at tilføje isterninger, og de er også en udfordring.

Dog er det også et ønske for mange at have en blender, der også er pæn, så den ikke altid skal gemmes væk i skabet. Den skal heller ikke være for stor, så den tager for meget bordplads, men så er man ofte begrænset af, hvor stor en smoothie man kan lave. Smoothieblendere kommer tilmed i mange farver, så den kan passe smukt ind i køkkenet. Derudover kan man købe blendere, hvor selve beholderen, man putter frugt og grønt i, er et drikkebæger, så du slipper for at hælde det over i noget andet.

Mangler du inspiration til din næste smoothieblender? Så find den her.

Nemt og hurtigt

Der er et hav af opskrifter på velsmagende smoothies, der desværre ikke er særligt sunde. Vær opmærksom på ikke at få for meget sukker i din smoothie, for selvom det smager godt, så er frugtsukker ikke altid godt. Derfor skal du vælge en god form for sødme, der eventuelt kan være honning eller sødemiddel. En hurtig og god måde at få sødme er igennem bananer og bær. Bær kan dog også være sure, hvilket balancerer sødme godt.

Hvis du er en fitness freak, kan du med fordel putte lidt proteinpulver i for at få lidt protein med på vejen. For at gøre den mere cremet, kan du med fordel hælde noget skummetmælk eller plantemælk i. Mange smoothieblandinger har godt af en smule mælk eller vand for at blive ordentligt flydende og ikke bare grød.

Så kom godt i gang med din smoothieblender i dag, og få en nem og sund hverdag.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.