Det er en stor glæde endelig at flytte i et nyt hus eller en ny lejlighed. Her har man muligheden for at få en ny begyndelse med nye naboer, lokalområder og minder. Desværre skal en hård dag overstås, inden man kan springe frem til alt det gode. Det kan være en barsk fornøjelse at flytte, hvor det praktiske ikke altid er en glæde. Dog kan du gøre nogle ting, som vil gøre flytningen nemmere, og dette kan du læse mere om i denne artikel. På denne måde vil du være helt klar til den store dag – nemlig flyttedagen.

Totalflytning med et flyttefirma

Den allernemmeste løsning at vælge, når det kommer til flytning, er totalløsningen med et flyttefirma. Her gør firmaet alt arbejdet for dig. De emballerer og pakker dit indbo, hvorefter de bærer tingene ud. Derudover stiller de alle tingene på plads igen i det nye hjem efter din anvisning. Det er yderst smart og sparer dine kræfter – men det koster også mange penge. Det er op til dig selv at overveje, om pengene er totalløsningen værd.

Flyt selv og spar pengene

Du kan spare pengene og lade være med at bestille et flyttefirma. Her skal du selv smøge ærmerne op og i gang med det hårde arbejde. Med hjælp fra familie og venner får I pakket hele hjemmet ned og transporteret det til den nye bolig. Dette er en billigere løsning, og det kan også være superhyggeligt. Selvom det er krævende arbejde, får I brugt masser af tid sammen. Her gælder det selvfølgelig om at sørge for mad og drikkevarer til dine hjælpende gæster, så de ikke arbejder på tom mave.

Få hjælp til det tunge arbejde

Har du særdeles tunge møbler i hjemmet, kan det være svært at få dem flyttet. Her kan det være nødvendigt at bestille fagmænd, der ved, hvad de laver. Dette gælder eksempelvis, når du skal flytte dit klaver. Et klaver er særdeles tungt og kan derfor være meget uhåndterligt. Derudover kan det også tage permanent skade af en flytning, hvis det ikke bliver gjort korrekt. Skal du derfor flytte dit klaver, er det en god idé at få en flytteforretning til at gøre det.

Pak selv dine kasser og få dem flyttet

En populær flytteløsning for mange danskere er en mellemløsning. Her pakker man selv sine flyttekasser, hvorefter professionelle flyttefolk står for selve flytningen. Det er altså flyttemændene, der transporterer møblerne og kasserne. Dog skal du være opmærksom på, at du selv står for hæftningen, hvis noget går i stykker undervejs. Har du derfor meget skrøbelige genstande, kan det være fordelagtigt at få professionelle flyttefirmaer til at stå for pakningen af disse ting.

Hav flyttekasser nok

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for flyttekasser undervejs. Dog kan det være meget svært at finde ud af, hvor mange flyttekasser man skal anskaffe sig. Typisk siger man, at en familie med to børn skal bruge 100 kasser, singler skal bruge 60 kasser, mens 20-25 kasser er nok for dem, der lige er flyttet hjemmefra.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.