Spo1

Danske fitnesscentre har tilsammen omkring 810.000* medlemmer. Der er altså rigtig mange danskere, som er meldt ind i et fitnesscenter, men betyder det, at hjemmetræning er et dødt fænomen?

Nej, der er fortsat mange aktive mennesker, som hellere vil træne derhjemme end at besøge et lokalt fitnesscenter. Kan du lide tanken om at træne derhjemme, så vil vi gerne hjælpe dig med at foretage de rigtige køb.

* Kilde: Politiken.dk (2015)

Træn både indendørs og udendørs

Såfremt du bor i lejlighed eller hus med adgang til egen have, kan du med fordel træne både indendørs og udendørs. Det er ikke alle træningsmaskiner, som kan flyttes udenfor, men der er til gengæld meget træningsudstyr, som tåler udendørs brug.

Dyrker du yoga flere om ugen, så kan du overveje at rykke din yogatræning udenfor. Det eneste du skal gøre er at tage din måtte til yoga med udenfor. Før du lægger dig til rette, skal du finde et passende sted at rulle din yogamåtte ud. Det klogeste vil være at rulle måtten ud på en jævn græsplæne.

Det bør du købe

Er der et ledigt rum i din bolig, vil det være oplagt at omdanne dette ubenyttede rum til et fitnessrum. Når du har fundet ud af, hvor dit hjemmefitness skal placeres, kan du købe følgende:

  • Beskyttelsesmåtter (hele gulvarealet bør dækkes)
  • Håndvægte, kettlebells og bænk(e)
  • Multistation(er) (få flere maskiner i én)
  • Papir (så du kan tørre maskinerne af efter brug)
  • Træningsmåtte(r)

Det er ikke så ligetil at svare på, hvad det koster at skabe det perfekte fitnessrum, da det afhænger af, hvor meget udstyr man vil købe, og hvor kræsen man er. Der er naturligvis penge at spare ved at købe brugt træningsudstyr, men der er heldigvis også mulighed for at spare penge på fabriksnyt udstyr, hvis man handler på de rigtige webshops.

Vi ønsker dig en god fornøjelse!

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.