Det er ikke helt billigt at renovere en bolig, hvilket du med høj sandsynlighed allerede har realiseret, hvis du går med tanker om at renovere et eller flere rum i dit hjem.

Du skal tage stilling til mange praktiske ting, når du skal planlægge et nyt renoveringsprojekt. Du skal bl.a. overveje, hvad du stiller op med finansieringsdelen, da det er umuligt at renovere en bolig uden penge på lommen.

Find din lommeregner frem og beregn de samlede udgifter

Det allerførste du skal foretage dig er at finde din lommeregner frem, så du kan beregne de samlede udgifter for dit kommende renoveringsprojekt. Du har ikke en jordisk chance for at vide, hvor mange penge du skal have skrabet sammen, hvis du ikke har kendskab til de samlede udgifter.

Hvilke udgifter der er til dit renoveringsprojekt afhænger naturligvis af, hvor omfattende projektet er. Det er dog meget normalt, at der vil være udgifter til både murere, håndværkere og elektrikere, ligesom der vil være udgifter til materialer.

Har du skruet hænderne rigtigt på, så kan det være, at du kan klare det meste på egen hånd og dermed spare nogle lønninger væk.

Henvend dig til en pålidelig låneudbyder

Langt de fleste danske boligejere låner penge til diverse renoveringsprojekter, så det bør du også gøre, hvis din egenfinansiering ikke rækker. I dag er dét at låne penge noget af det mest naturlige i verden, så det er ikke noget, du behøver at frygte, selvom du ikke betragter dig selv som en erfaren låntager.

Du kan låne penge hurtigt, hvis du henvender dig til en internetbaseret låneudbyder, som stiller lempelige krav til dig som låntager. Den internetbaserede låneudbyder vil give dig mulighed for at optage lån via din digitale enhed, så du er ikke nødsaget til at forlade dit hjem.

Det tager som regel ikke mere end et par dage at få udbetalt et lån, så du kan sagtens låne penge til dit renoveringsprojekt, selvom du ansøger om lånet i sidste øjeblik.

Sælg din bil eller andre større værdier

Mangler du penge til dit kommende finansieringsprojekt, så kan du krydse fingre for, at der dumper en stor pose penge ned fra himlen, men det er desværre tvivlsomt, at det vil ske. Du bør derfor tænke i kreative baner, så du kan få styr på finansieringsdelen.

Vil du gerne undgå at låne penge, så kan du samle penge sammen ved at sælge din bil eller andre større værdier. Kan du ikke undvære din bil, så kan det være, at du har en båd, en cykel eller et fjernsyn, som du kan sælge. Salg af brugte ting vil gavne både pengepung og miljø.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.