Er du ved at indrette dit drømmekøkken, så skal du huske, at det ikke udelukkende handler om at vælge de rigtige spots, køkkenskabe, underskabe, armaturer og diverse hvidevarer. Du skal også overveje, hvad du vil putte i skabene. For at dit køkken skal blive fuldt funktionelt er det nemlig ikke nok, at det ser moderne ud. Det skal også indeholde de vigtigste redskaber.

Det er nu blevet tid til at præsentere dig for tidens vigtigste indkøb til køkkenet. Artiklen er skrevet til dig, som har svært ved at gennemskue, hvad man skal eje, og hvad man godt kan undvære. Du får overblikket her.

Udarbejd eller find en tjekliste

Skal du undgå at miste overblikket, så vil du helt sikkert kunne få glæde af en tjekliste, som du løbende kan krydse af i takt med, at du får købt de ønskede køkkenting. Ikke alle mennesker er vant til at arbejde med tjeklister, men man kan hurtigt lære at bruge lister, hvis man giver det en chance. For at gøre det så nemt for dig som muligt har vi udarbejdet en generel tjekliste, som du skal være velkommen til at bruge.

Uanset hvor glad du er for at lave mad, så bør du købe følgende ting til dit køkken:

  • Gryder (suppegryde, stegegryde, kasserolle m.fl.)
  • Opbevaring (brødboks, kageglas m.fl.)
  • Pander (bradepande, stegepande, æbleskivepande m.fl.)
  • Kaffe / te (kaffemaskine, termokande, kaffebønner m.fl.)
  • Knive / sakse
  • Skåle / fade (almindelige og ovnfaste skåle og fade)
  • Bordskånere
  • Bestik og porcelæn
  • Diverse køkkenapparater (køkkenmaskine, blender, brødrister, håndmixer m.fl.)
  • Glas (vandglas, vinglas m.fl.)

Der vil med garanti være nogle af ovenstående poster, som du finder mere relevante end andre. Det er for eksempel ikke alle, som har brug for en håndmixer eller en æbleskivepande.

Indret et hyggeligt kaffehjørne

Hvorfor betale en formue for en kop kaffe på en café, når du kan skabe en hyggelig caféstemning i dit eget hjem? De fleste kaffeelskere kan nikke genkendende til, at kaffe smager bedst, når det indtages i et hyggeligt miljø, hvorfor det vil være oplagt at indrette et lille hyggeligt hjørne i køkkenet.

Du kan nu gøre din drøm om et kaffehjørne til virkelighed ved at investere i åbne hylder og fylde dem med kaffedåser, småkager og andet, som bidrager positivt til den hyggelige stemning. Dertil bør du købe nogle praktiske og elegante kaffekopper, som kan pynte i dit køkken. Dinsmag.dk forhandler stort set alt, hvad man skal bruge til et kaffehjørne. Du kan for eksempel købe formalet kaffe, termokrus og kaffekværne hos forhandleren.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.