Spo1

Uanset om man ønsker at indrette et mindre hjemmekontor eller et stort eksternt kontor, så skal man gøre sig en masse forskellige tanker og overvejelser. Det gælder nemlig ikke blot om at købe en god computer, printer og kuglepenne. Der skal også investeres i møbler, belysning, planter og meget andet.

Artiklens hovedfokus er at indrette et kontor på lidt plads. Det kan være lidt af en udfordring, men udfordringer er som bekendt til for at blive løst. Vi går ud fra, at du allerede har fundet det rigtige kontorlokale. Alternativt skal du starte med at skabe dig et overblik over ledige lejemål i dit lokalområde.

Gå på jagt efter ergonomiske og pladsbesparende møbler

Når man skal købe møbler, bør man ikke kun være fokuseret på, at møblerne skal være moderne og eksklusive at se på. Det er nemlig vigtigere, at møblerne er ergonomiske og pladsbesparende, så du og dine medarbejdere kan føle jer godt tilpas på kontoret.

Start med at købe de mest nødvendige møbler som kontorstole, skriveborde, kommoder og reoler. Det er altid et plus at have meget opbevaringsplads, men der er ingen grund til at opbevare flere papirer og mapper end højst nødvendigt. I vores moderne verden er det muligt at opbevare langt de fleste dokumenter digitalt, så det bør du selvfølgelig benytte dig af.

Skab plads og øget arbejdsglæde med en skræddersyet belysningsløsning

Nej, kontoret bliver ikke større, blot fordi man installerer lamper i loftet, men det kan føles sådan. Hvad angår arbejdslys, så bør du være bevidst om, at dagslys er den bedste form for belysning. Dagslys er desværre ikke altid tilstrækkeligt, hvorfor det er heldigt, at der er opfundet kunstig belysning.

Behagelig belysning på arbejdspladsen er lys, som hverken flimrer, afgiver varme eller på anden vis generer medarbejderne. Foruden at få monteret loftlamper kan man også bruge penge på væg- og standerlamper. Luminex kan helt sikkert give dig et godt tilbud på kontorbelysning, hvis du endnu ikke har fundet den rigtige løsning.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.