Projekt drivhus

Drivhuse fås i mange former, designs og størrelser. Uanset hvilket drivhus du vælger, er det et hyggeligt sommerprojekt, samtidig med at du bliver glad for drivhuset i mange år. I et drivhus kan du gro dine yndlingsurter- eller grøntsager, så du aldrig løber tør for dem. Alt efter størrelsen på drivhuset, kan du også bruge det til at opholde dig i. Drivhuset er et perfekt sted at hygge sig og slappe af, fordi der kan blive dejlig lunt, og det kan føles som en oase, hvis du har dyrket planter derinde. Drivhuse dufter også skønt, hvis du har plantet urter og tomater.

Besøg et sted i Danmark, du aldrig har været før

Danmark er fantastisk om sommeren, så det er næsten ærgerligt at rejse til andre lande. Der findes mange unikke perler i Danmark, som er værd at besøge – specielt i sommermånederne. Har du for eksempel besøgt Jelling Monumenterne, Roskilde Domkirke, Kronborg Slot, Stevns Klint, Vadehavet, Christiansfeld, Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland? Disse steder har det tilfælles, at de er UNESCO verdensarv og helt sikkert et besøg værd. En anden idé er at besøge en eller flere af Danmarks mange små øer, hvor stemningen og naturen giver en helt speciel ro og glæde.

Insekthotel og vilde haver

Har du set, at insekthoteller og vilde haver er blevet in? Det er de, fordi vores biodiversitet, altså plante- og dyrearter, bliver mindre og mindre. Dette går ikke, fordi vi er afhængige af de forskellige plante- og dyrearter for at overleve. Derfor er det blevet populært at lave insekthoteller og vilde haver, som bidrager til mere biodiversitet. Du kan nemt lav et insekthotel ved at bore huller i nogle træstykker og fylde rum med bark, kviste, kogler og halm. Det vil bierne og andre insekter elske. En vild have er faktisk til gavn for både dig og insekterne. Undersøgelser viser nemlig, at vi afstresses af vilde haver, fordi vi ikke skal holde haven. Du kan altså blot lade haven gro, som den vil.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.