Er du træt af, at dit hjem ligner noget fra 1970’erne, og kunne du godt tænke dig at shine hjemmet op, så det fremstår indbydende og topmoderne anno 2020? Vi har her samlet fire forskellige indretningstips til dig, der er klar til at vende op og ned på dit hjem, så det får et moderne look.

Vælg de rette farver

Farverne og ikke mindst farvesammensætningen i dit hjem har stor betydning for, om det fremstår moderne eller ej. Der er uendeligt mange farver at vælge imellem, men hvorfor ikke tage udgangspunkt i årets farve 2020 Neo Mint? Neo Mint er en pastelgrøn farve, der findes i flere nuancer; lige fra gulgrøn til grågrøn. Det lyder måske en smule giftigt, men Neo Mint er en smuk farve, der vil passe godt ind i den moderne, nordiske stil – f.eks. ved at male en eller flere vægge Neo Mint, når du svinger malerpenslen næste gang.

Væk med væggene

Apropos vægge, så går moderne boligindretning også i retning af færre, men større rum. Se blot på, hvordan nybyggeri adskiller sig markant fra 70’er-boligerne på den front. Færre vægge giver ikke blot følelsen af en større bolig, men også mere lys og luft – hvilket så igen bidrager til fornemmelsen af, at boligen bliver større. Frem med hammeren og væk med de overflødige vægge. Det kan virke som et stort indgreb, men du vil uden tvivl blive glad for resultatet!

Gør din opbevaring moderne

Traditionelt set har opbevaring været en smule… hvordan skal vi sige det… kikset? Det kan være svært at skabe et moderne præg over sin opbevaring, men det er bestemt ikke umuligt, hvis du forholder dig kreativt til opgaven. Det gælder f.eks., når det kommer til tøjopbevaring. Vælger du nogle fede tøjstativer i alternative materialer – f.eks. i galvaniseret stål – er tøjopbevaring ikke længere blot et ”nødvendigt onde”, men tværtimod med til at skabe et spændende og moderne udtryk i din bolig.

Minimalistisk fremfor alt

Sidst men ikke mindst gælder det om at holde din boligindretning minimalistisk, hvis du skal være med på boligmoden. I 2020 er det detaljerede hjem med masser af nips og lignende ikke længere moderne. Forsøg i stedet på at fylde mindst muligt ind i dit hjem – dog uden, at det kommer til at virke tomt – så er du allerede godt på vej til at få en moderne bolig med en indretning, der passer til 2020.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.