Det er sjældent billigt at flytte, og hvis du ovenikøbet skal ud at købe nye møbler, kan det hurtigt blive en meget dyr fornøjelse. Flere møbelforhandlere tilbyder køb af møbler på afbetaling, men selvom det umiddelbart kan virke til at være en fornuftig løsning, kan det komme til at koste dig dyrt. Nedenfor følger et par alternativer til at købe møbler på afbetaling, så du ikke kommer til at bruge for mange penge på dine nye møbler, og så du stadig kan holde styr på din økonomi.

Forbrugslån

Du kan optage et forbrugslån i din bank, hvis din bankrådgiver giver tilladelse til det. Det er altid en god idé at tale med din bankrådgiver, inden du kaster dig ud i at låne penge. Derved kan du få vurderet din økonomi, blive klogere på hvorvidt du har råd til at låne penge eller ej samt få en idé om, hvor meget du eventuelt kan få lov til at låne. Et forbrugslån er dog ofte også en dyr måde at låne penge på, da renter og gebyrer som regel løber op.

Overbevist om at et forbrugslån eller kviklån er den rette løsning? Så lån penge på nettet.

Kassekredit

En anden mulighed for at låne penge er en kassekredit, som giver en unik mulighed for løbende at hæve et beløb op til et aftalt maksimum, eksempelvis 10.000 kr. Omkostningerne hertil vil variere, idet du kun betaler renter af det beløb, du bruger. Hvis kassekreditten kobles op til din lønkonto, vil du betale mindst muligt i rente, fordi den altid bliver fyldt op, når der går penge ind.

Opsparing

Det er altid en god idé at have en opsparing. Hvis du har mulighed for det, så læg lidt penge til side hver måned, så du altid har lidt at tage af. Det øger desuden dine chancer for at kunne optage lån. Det er altid fornuftigt at overveje, om du har brug for de nye møbler her og nu, eller om du kunne nå at spare op til det.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.