Spo1

Boligkøb og økonomi er to emner, som hører sammen som yin og yang. Det er nemlig ikke muligt at købe en bolig uden at gøre sig nogle økonomiske tanker.

Hvordan har du tænkt dig at finansiere din drømmebolig? Det spørgsmål skal du kunne svare på, hvis du skal realisere dit ønske om at blive boligejer.

Opsparing

En stor opsparing vil kunne gøre underværker, når man skal finde penge til den ønskede bolig. Du skal dog have sparet rigtig mange penge op, hvis du skal kunne finansiere et hus eller en lejlighed alene med din opsparing. At spare op til sine drømme er uden tvivl det billigste, men det er måske ikke den mest realistiske løsning, når der er tale om en større investering som et boligkøb.

Jo flere penge du selv kan byde ind med, desto færre penge skal du låne, og desto billigere bliver det at finansiere drømmeboligen. Ergo er det klogt at spare op, selvom opsparingen kun dækker en mindre del af købet.

Lån

Man skal have et rigtig velbetalt job, have arvet en større pengesum eller have vundet i lotteriet, ifald man skal kunne købe en bolig uden at låne penge. Langt de fleste boligkøbere vælger at låne penge gennem en bank og / eller et realkreditinstitut. Det bør du også gøre, hvis du ikke ligger inde med en stor opsparing eller arv.

På udkig efter det bedste lån? Så få et tilbud her

Søger du et lån, så vil det være oplagt for dig at kontakte Boligkredit A/S, som har udstedt adskillige lån til danske boligkøbere gennem årene. Det første du skal gøre er at anmode om et lånetilbud ved at udfylde den simple ansøgningsformular. Indtast kontaktoplysninger, ønsket lånebeløb, forventet løbetid og andre relevante forhold. Mangler du stadig at få styr på den økonomiske del af boligkøbet, så send låneansøgning her og afvent svar. Du kan også søge om et køberbevis.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.