Hvad skal du lave i juleferien? Foruden at spise god julemad og hygge dig med familien?

Langt de fleste danskere holder en kortere eller længere juleferie. Det har vi trods alt tilfælles. Til gengæld er der stor forskel på, hvad vi vælger at bruge vores fridage på. Det klassiske er at se julefilm og spise pebernødder i sofaen, men du kan også bruge tiden lidt anderledes. Hvad med at bruge tiden på at få styr på din boligindretning?

Skab en unik indretning med nye møbler

Unik indretning er ikke en officiel indretningsstil, men der kan næsten ikke herske nogen tvivl om, at danskerne foretrækker en personlig og unik indretning. Gælder det også dig? I så fald opfordrer vi dig til at shoppe unikke møbler til dit hjem. Du kan for eksempel gå på jagt efter custom made møbler, som ingen af dine venner eller bekendte har magen til. Custom made møbler forhandles til fordelagtige priser online.

Du kan med fordel lave en liste over, hvilke møbler du gerne vil købe forud for ferien. Så ved du nøjagtigt, hvad du skal kigge efter, når du begynder at surfe på nettet eller besøger en lokal møbelbutik. Det vil alt andet lige gøre det hele en smule lettere.

Ekslusive custom made møbler

Ekslusive custom made møbler

Dansk forhandler af eksklusive møbler

Møbelstrøm – ny dansk møbelforhandler med speciale i unikke møbler – er i den grad et bekendtskab værd. De forhandler nemlig alt i møbler og tilbehør til det moderne hjem. Husk at tjekke deres månedlige tilbud ud, hvis du besøger dem online. Du kan bl.a. shoppe følgende møbler hos den ambitiøse danske virksomhed:

  • Plankeborde
  • Spisebordsstole
  • Sofaborde
  • Skriveborde
  • Børnemøbler

Du kan derforuden shoppe boligtilbehør i form af både naturskind, belysning, plakater, køkkenudstyr og meget mere. Møbelstrøm byder på professionel service fra morgen til aften og kan desuden glæde dig med fri fragt. Tjek deres store udvalg ud og bliv inspireret. Nordiske møbler kan og bør handles online – her er du nemlig garanteret en god handel.

Mobelstrom.dk – Alt til boligen i nordisk og rustikt design

Find malerpenslen frem

Du behøver ikke at have taget en lang maleruddannelse for at kunne male dit hjem indvendigt og udvendigt – omvendt vil en smule erfaring være en fordel. Klæd dig godt på med en ny malerkittel, en god pensel og en bøtte maling eller to. Du kan med god grund få professionel vejledning til at vælge den rigtige vægfarve. Måske skal du prøve en anden farve end hvid eller grå denne gang.

Husk at dække både gulv og møbler til, når du skal male hjemmet indvendigt.

Giv dine triste trægulve en kærlig omgang

Du kan endvidere gøre klogt i at bruge juleferien på at pleje og kæle for dine trægulve. I den anledning vil det være oplagt at hyre et gulvfirma med speciale i gulvafslibning eller gulvafhøvling. Typisk vil man kunne nøjes med gulvafslibning, men gulvafhøvling kan også komme på tale, såfremt gulvet er meget medtaget efter mange års brug.

For at undgå at skade dine trægulve unødigt kan du overveje at forsyne dit gulv med nye tæpper. De både pynter og beskytter gulvet – en ren win-win investering.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.