En af de mest tidskrævende dele af flytningen er nok at pakke alle sine ting ned, så de kan komme på flyttevognen. Man skal helst bruge pladsen så godt som muligt, og samtidig passe på at tingene ikke går i stykker. Det gør man bedst ved brug af ordentlig emballage.

Det kan være alt lige fra bølgepap til bobleplast. Det kommer helt an på hvilke ting du skal pakke ind.

Papkasser er selvfølgelig en nødvendighed, men de er sjældent nok til at holde især skrøbelige genstande som diverse service, intakt hele turen. Her skal der ekstra stærke sager til.

Servicen skal ind i bobleplast

Du kender sikkert ordsproget om at pakke nogle ind i bobleplast eller vat når du gerne vil beskytte dem. Det kommer absolut et sted fra realiteten af.

Bobleplast er nemlig super effektivt til at holde dine skrøbelige sager sammen, selv på de mest bumpede veje.

Det bobleplast indpakkede service skal helst gerne ligge tæt i papkasserne, så det kan bevæge sig så lidt som muligt. Men det skal selvfølgelig heller ikke ligge så spændt af presset mellem glassene ender med at være hvad der får dem til at knuses.

Leder du efter god og effektiv bobleplast til indpakning både privat og industrielt, så besøg Albeemballage.dk. De tilbyder selvfølgelig også en masse andre alternativer indenfor indpakning.

Skal det hele stabiliseres, bør du investere i strækfilm

Er der mange papkasser stablet ovenpå hinanden på et lejet lad el. lign., kan strækfilm være en investering du ender med at blive glad for.
Håndstrækfilm kan nemt rulles om hele pakken og holder sammen på papkasserne hele vejen til din nye bolig. Det er nemt at tage af, og kræver ikke andet end et par sakse og nogle hurtige hænder.

Nemt at påføre, nemt at tage af. Det er effektivitet der gør flytningen lettere og det er effektivitet som emballage kan give dig. Nu bedre og mere effektivt du pakker, nu hurtigere kommer flytningen til at gå, og før du ved af det vil dit nye hjem allerede være fuldt indrettet og du vil glemme at du ikke har boet der altid.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.