Spo1

Du tager grueligt fejl, hvis du tror, at dansk design kun er populært blandt danskere. Det er nemlig ikke tilfældet. I dag er de danske designklassikere eftertragtet i store dele af verden. Kina, Indien og Brasilien er blot nogle af de udenlandske markeder, hvor dansk design er i rivende vækst.

Hvad skyldes den enorme popularitet?

Der bliver ikke længere stillet spørgsmålstegn ved, hvorvidt dansk design hitter eller ej. Der bliver til gengæld stillet spørgsmålstegn ved, hvad den enorme popularitet skyldes.

Den øgede interesse for danske designklassikere skyldes med al sandsynlighed, at danske virksomheder er blevet dygtigere til at markedsføre sig selv i udlandet. Det vil i hvert fald forklare, hvorfor så mange udenlandske virksomheder og forbrugere har fået øjnene op for vores design.

Arne Jacobsen, Hans Wegner og Normann Copenhagen er nogle af de danske brands, som står i høj kurs i udlandet. Danmark er, takket være de mange ambitiøse designvirksomheder, blevet kendt for andet end vikinger, rugbrød og hygge. Du kan hos designklassikershop blive klogere på, hvilke brands der forhandles på nettet.

Støt de danske møbeldesignere

Du bør som dansker have en naturlig interesse i at støtte danske møbeldesignere. Du kan støtte de dygtige designere ved at købe møbler og boligtilbehør fra de mange fantastiske kollektioner, som har fundet vej til flere velbesøgte webshops.

Alle har råd til at købe dansk design, men du bør være bekendt med, at priserne kan variere meget. Du kan, for at spare penge, sammenligne priser på designklassikere, så du ikke skal betale mere end højst nødvendigt for en ny sofa, en pyntefigur eller en vase. Du modtager akkurat det samme produkt, uanset hvilken forhandler du vælger, så hvorfor ikke vælge den billigste forhandler? Det er med effektiv prissammenligning nemt at finde frem til markedets laveste pris på et givent produkt. Sammenlign priser og bestilt nyt til hjemmet i dag.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.