At forvandle et hjem fra skrot til slot kan godt være en både tidskrævende og omkostningstung affære. Vi vil dog gerne lige understrege, at man ikke behøves at foretage kæmpe investeringer for at gøre en forskel i indretningen. Derfor; inden du investerer i møbler til 50.000 kroner eller gør noget andet drastisk, så læs lige denne guide. Vi har nemlig nogle idéer til, hvordan du kan modernisere dit hjem på budget.

Brugskunst kan gøre forskellen

Er brugskunst i virkeligheden ikke bare en masse små nipsting, som man godt kunne undvære? Nej, det vil vi faktisk ikke mene. Vores erfaring viser, at netop brugskunst kan være med til at gøre en bolig og et hjem ekstra hyggeligt og personligt. Derfor synes vi ikke, at du skal gå ned på dekorative kurve, lanterner, lysestager, tæpper m.v.

Brugskunst kan i høj grad være med til at danne hjemmets personlighed. Overvej derfor, hvilke elementer du gerne vil have, at hjemmet byder på. Er du til skandinavisk og tidløst brugskunst i høj kvalitet, så kig på brands som Bungalow, House Doctor og Humdakin. Du finder alle disse lækre – og mange andre – mærker på nordhjem.dk. Fælles for de tre førnævnte brands er, at de stammer fra Danmark. Her er der altså mulighed for at købe dansk design til fornuftige priser.

Plakater skal heller ikke undervurderes

Man kan efterhånden hænge rigtig mange forskellige ting op på hjemmets vægge. Foruden biopejse og ure, så bliver der tit og ofte fundet plads til malerier, plakater og diverse lærredstryk. Tænker du i praktiske og økonomiske baner, så vil du formentlig se mest potentiale i plakater. Plakater er nemlig ikke kun billige at købe. De er også lette at sætte op og skifte ud. Bliver du derfor træt af den plakat, der har prydet stuen de sidste fem år, så skifter du den bare ud med en mere tidssvarende af slagsen. Du kan naturligvis bruge selve rammen igen og igen, hvis du passer godt på den.

Nye lamper kan også være et effektivt tiltag

Føler du, at dit hjem er en smule koldt og mørkt, så kan det meget vel skyldes, at belysningen ikke er helt optimal. Er det tilfældet, så bør du først og fremmest overveje, hvordan du kan lukke mere naturligt lys ind. Måske kan du investere i nye vinduer eller rive en væg ned. Af mindre krævende tiltag kan du investere i nye lamper og pærer. Især om vinteren, som er en kold og mørk tid, kan man ikke undvære kunstig belysning.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.