Markiser bliver i dag blevet mere og mere anvendt i de danske hjem. Man har førhen set markiserne blive brugt ved restauranter og fortovscaféer, mens de særligt i Sydeuropa bliver brugt til lejligheder og altaner. I dag er markiserne, rundt omkring i de danske hjem, kommet for at blive. Hvorfor markiserne er blevet så populære, og hvordan de har overtaget markedet, kommer dette skriv til at sætte fokus på.

Den nemme løsning

Når man investerer i en markise, siger man på samme tid farvel til den slidte parasol. Parasoller har i mange årtier været det foretrukne inventar på terrasser og altaner, men nu kan du gøre udelivet endnu mere lækkert med en markise. Aldrig har det været nemmere at sidde udenfor i behagelig skygge.

En af de primære grunde til, at markiserne har vundet indpas på det danske marked, er deres funktionalitet. Markiser skal nemlig monteres fast til væggen eller taget, og de kan dermed ikke væltes omkuld, på samme måde som en parasol kan. Dernæst er markiserne nemme at trække ind, når der ikke er brug for dem længere.

Når vinteren melder sin kolde ankomst, er det da også ganske nemt og enkelt at samle markisens stofdug sammen og gemme den væk, indtil solen og sommeren atter melder sin varme ankomst.

Montér din markise præcis hvor du vil

Markisen er også blevet rost for, at den kan hænge nøjagtigt, hvor du vil have den. Så længe der er en væg eller et tag, den kan monteres fast på, så har du mulighed for at skabe et lille hyggeligt skyggested. Mange har en drøm om at investere i en markise til terrassen, og det er da også her, at markisen er mest anvendt. Men uanset hvordan din bolig er bygget op med altan eller terrasse, så kan din nyindkøbte markise altså monteres, lige hvor det skulle være.

Du kan med fordel montere markiser forskellige steder i hjemmet. Fordelen ved markiserne er, at du ikke skal flytte rundt på dem på samme måde som med parasoller. Her kan du altså bare trække stofdugen ud, så snart du har brug for det for derefter at samle stofdugen, når solen er gået ned, og mørket falder på.

Har du lyst til at gøre udelivet lækkert med en markise, så er det altså bare at lede efter den helt rigtige markiseforhandler. Forhør dig her om dine muligheder, samt hvilke markiser der vil passe bedst til din bolig.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.