Boligindretning handler om langt mere end blot at finde møbler med pæne former og farver. Vil du knække koden til virkelig at få styr på, hvordan du indretter et rum flot og sammenhængende på et helt nyt niveau, er det nu, du skal spidse ører. Det er nemlig et helt tredje og for nogle et lidt overset element, der virkelig kan gøre en forskel i det samlede helhedsindtryk: Nemlig fokus på materialer og teksturer.

Derfor gør det en forskel

Har man forskellige materialer og teksturer med i sine overvejelser, kommer ens indretning til at skille sig ud og vil synes næsten løftet til et helt nyt niveau. Det er evnen at kæle for de små detaljer, der virkelig kan vise sig at have god effekt. Ofte er det nemlig svært at sætte en finger på, præcis hvad det er, der gør visse indretninger så gode. Men hemmeligheden ligger i de små og ofte uventede detaljer, der får en til at lægge mærke til dele, man ellers ikke ville have bemærket.

Mangler du inspiration til hvilken type teksturer og materialer, du kan bringe ind i dit hjem, kan du finde et par idéer på listen herunder:

  • Marmor er en smuk og naturlig stentype, der med sin glatte kolde overflade virkelig kan være med til at skabe spil og stemning i et rum. Denne type materiale er både visuelt smuk og tiltrækkende at røre med, så den kan opleves med alle sanser. Tjek for eksempel dette flotte udvalg af møbler i marmor, hvis du mangler et nyt sofabord: Marmor sofabord.
  • Særligt indenfor kategorien stof og tekstil er der mange gode idéer at hente. Du kan for eksempel vælge en sofa i velour eller betrække dine møbler med fløjl – eller måske en tredje stoftype, der kan give dit hjem kant og passer til dine præferencer.
Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.