Danmark er et af de lande, hvor der bliver afsat flest plankeborde pr. indbygger. Du har måske også overvejet at investere i denne slags bord, men hvorfor er netop plankebordet så elsket af os danskere? Det vil vi gerne komme med nogle bud på.

Det kan holde i mange årtier

Et plankebord er en god investering, idet du får et bord, der kan holde i årtier – hvis ikke århundreder.

Plankebordets levetid afhænger dog ikke kun af træet, men også af den løbende vedligeholdelse og pleje. Skal du derfor have dit plankebord til at holde så længe som overhovedet muligt, så skal du følge producentens anvisninger.

Selvom et plankebord er dyrere end det gennemsnitlige bord, så er det et godt køb pga. den lange forventede levetid.

Det er en tidløs klassiker

Plankebordet har en lang forventet levetid, og det er selvfølgelig en stor fordel, men der er også andre plusser ved det moderne plankebord.

Et andet plus er, at det er en tidløs klassiker, der vil pynte i de fleste danske hjem. Uanset hvor klassisk, minimalistisk, farverigt eller materialistisk, du bor, så kan du helt sikkert få plankebordet til at passe ind i din indretning.

Det findes i mange størrelser og stilarter

Rundt eller firkantet, stort eller lille, egetræ eller asketræ…

Der er mange muligheder, når det kommer til plankeborde. Da plankebordet findes i et utal af forskellige størrelser, træarter og former, så er vi sikre på, at du også kan finde et plankebord, der matcher din stil.

Kan du ikke stille dig tilfreds med de plankeborde, der forhandles i butikkerne, så har du naturligvis mulighed for at bestille et skræddersyet bord. Det koster lidt mere, men så er du altså garanteret et bord, der matcher dine ønsker 100 procent. Den mulighed bør du gribe, hvis du er kræsen, og hvis budgettet er til det.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.