Spo1

Har du nogensinde overvejet, hvor vigtigt indeklimaet er for effektiviteten, humøret og sammenholdet på din arbejdsplads? Det er med garanti vigtigere, end du lige går og tror. Det er tid til at ruske op i de stereotype og gammeldags tanker om indretning på arbejdspladsen. I denne artikel vil du blive inspireret til, hvordan du kan give din arbejdsplads et friskt pust ved at investere i plantevægge.

Hvad i alverden er plantevægge?

Ja, det er såmænd et godt spørgsmål, men svaret findes faktisk i selve ordet. Der er nemlig tale om vægge med indbyggede planter. Plantevægge kan fås i alverdens størrelser – alt fra få kvadratmeter til kæmpe vægge på over 100 kvadratmeter. Det er desuden muligt at vælge mellem en lang række forskellige planter, der kan give forskellige udtryk, alt efter hvad du ønsker at signalere.

Plantevægge giver et bedre indeklima

Planter giver din virksomhed et bedre indeklima, og med en eller flere plantevægge kan du sikre et væsentligt bedre indeklima for din virksomhed. Et godt indeklima giver en lang række fordele, såsom forbedret produktivitet og øget arbejdsglæde. Samtidig kan plantevægge medvirke til en bedre akustik på arbejdspladsen. Det kan betyde, at der bliver mindre larm, hvilket er et godt middel mod stress.

Giv din virksomhed en grøn profil

Miljøet har været på toppen af dagsordenen i de seneste år. Det betyder også, at der er meget at hente for virksomheder ved at have en grøn profil. Det kan potentielt give flere kunder og større goodwill for virksomhedens brand. En indendørs plantevæg vil være et skridt på vejen mod en grønnere profil for din virksomhed, da plantevægge fungerer som et unikt blikfang, der signalerer, at virksomheden bekymrer sig om miljøet. Dermed er plantevægge ikke blot gode for virksomhedens egne medarbejdere – men det kan potentielt også give din virksomhed en større profit.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.