Spo1

De fleste mennesker hader regn med undtagelse af børn, som nyder at hoppe fra vandpyt til vandpyt.

Vejret tillader sjældent, at man kan hygge sig i haven eller på terrassen, men så er det jo glædeligt, at man kan hygge sig indenfor. Du får her en række idéer til, hvad du kan foretage dig på en regnvejrsdag.

Træn hjernen med en rubiks cube

Der er al mulig god grund til at træne hjernen, selvom man ikke befinder sig på sit studie eller på sin arbejdsplads. I stedet for at deltage i aftenkurser eller tilsvarende arrangementer, så kan du træne hjernen med en rubiks cube.

Skulle du mod forventning være i tvivl om, hvad en rubiks cube er, så kan vi fortælle dig, at det er en lille terning, som skal drejes på plads, indtil siderne kun har én farve. Forhandleren, mastercubestore, har et prangende udvalg af terninger i en lang række størrelser og figurer.

En rubiks cube, eller også kendt som en professorterning, har rigtig mange kombinationer, hvorfor det er svært at løse pusleopgaven. Det er faktisk så svært, at 94 % af verdensbefolkningen aldrig kommer i mål. Ergo har du lov til at føle dig lidt speciel, hvis du har knækket koden.

Arranger en filmdag og fyr op under hyggen

Det er ingen hemmelighed, at vi danskere generelt er gladest for at se film om aftenen, men man kan altså sagtens se film midt på dagen. Er du ikke synderligt interesseret i at bevæge dig ud i regnen, så arranger en filmdag for dig og dine nærmeste venner. Tænd op i brændeovnen, læg tæpper frem og find de søde sager frem fra slikskabet.

Derudover skal du sikre dig, at det tekniske spiller, så du ikke ender med at aflyse filmdagen grundet tekniske problemer.

Tag en tur i svømmehallen

Den tredje og sidste idé består i at tage i svømmehallen, hvor der er garanti for mange timers underholdning og fysisk aktivitet. Du kan svømme baner, spille vandpolo, køre på vandrutsjebaner eller noget helt fjerde. En tur i svømmehallen kan med al sandsynlighed hjælpe dig af med dine frustrationer over det triste vejr.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.