I Danmark anno 2020 er der rigtig mange private boligejere, der lejer deres bolig ud. Der er både tale om kort- og langtidsudlejning, hvor lejere og udlejere typisk finder hinanden via sider som Airbnb og andre tjenester i samme boldgade. Står du som udlejer og gerne vil gøre din bolig mere attraktiv, så bringer vi her nogle tips. Nogle af forslagene er billige eller næsten gratis at implementere, mens andre lægger op til en større investering.

Spa og sauna kan virkelig trække folk til

… og derfor skal du overveje at investere i dette.

Mange tror, at man skal have et kæmpe boligareal for at finde plads til f.eks. en sauna. Det er dog ikke nødvendigt, nu hvor der findes mange mindre saunaer. Du kan bl.a. finde saunakabiner med plads til 1-2 person(er). Hos forhandleren saunaovn.dk har vi fundet en sauna, der måler 90 x 90 x 190 cm. Det er mål, der vil passe ind i de fleste hjem. En sådan mindre infrarød sauna kan samles på kun 1 time.

Som boligudlejer kan du regne lidt på, om det rent økonomisk giver mening at investere i en sauna og / eller et spabad. Foruden udgifter til selve produkterne, så er der naturligvis også nogle forbrugsomkostninger at tage højde for. Dette skal du så holde op imod, hvor meget mere du kan tage i leje, hvis du investerer i dette.

Investér i en elektronisk lås

Som udlejer kan man bruge rigtig meget tid på at udlevere og indsamle nøgler. Dette slipper man for, hvis man investerer i en elektronisk lås, hvor man typisk blot skal bruge en kode for at låse døren op. Din opgave bliver så bare at oplyse koden til dine lejere. Man skal dog lige overveje, om det rent sikkerhedsmæssigt er en god idé at bruge én og samme kode. Har man mange lejere, så bliver der på sigt mange, der kender den kode, som fungerer som dørnøgle.

Få taget nogle ordentlige billeder

Skal man finde kunder til en lejebolig, så er det ikke nok at skrive en lang og sælgende tekst. Du er også nødt til at vise boligen frem via billeder. I den anledning kan det give mening at tage kontakt til en fotograf. Fotografen vil hurtigt kunne skyde en masse billeder, som du vil få udleveret kort tid efter. Disse koster en sum penge, men betyder det, at du kan øge udlejningen af din bolig med bare 5-10 procent, så er det alt værd.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.