En intelligent elinstallation sørger for et godt indeklima i dit hjem. Det sparer både på energi og penge, og så er det nemt at håndtere.

Du har nok hørt om en intelligent elinstallation, hvad end det er kollegaer, venner eller familie, der har snakket om det. Du kender måske endda nogen, der har fået det i deres hjem eller på arbejdet og synes det lyder spændende.

En intelligent elinstallation kan let installeres i et hjem. Det er lige meget, om dit hus og elinstallation er af ældre dato, eller om det hele er splinternyt. Der finder efterhånden mange måder, hvorpå man kan få en intelligent elinstallation i sin bolig, og her kommer IHC og KNX-anlæg ind i billedet .

Med et IHC anlæg & KNX-anlæg vil du opleve, at hverdagen bliver lettere, da du kan styre det hele fra en hvilken som helst tablet eller computer med internetadgang. Det er fleksibelt, så hvis du kommer i tanke om, at du har glemt at slukke lyset, da du tog hjemmefra, kan du let gøre det ved hjælp af en app.

Det er sikkert og effektivt samt sparer dig for en masse penge fra start af. Du vil få en optimal løsning med funktioner, som tilpasses dig og din families behov.

Hvad er en intelligent elinstallation?

Først og fremmest handler det om energibesparelser eller optimering af energi – altså en effektivisering af denne. Samtidig øger det komforten og dit indeklima til det bedre.

Men hvilke muligheder er der helt konkret? Læs med her og bliv klogere.

Den traditionelle installation

Med en traditionel elinstallation skal der laves ændringer i de elforbindelser, der i forvejen er eller trækkes ledninger, hvis man vil have en ny afbryder, eller den skal reguleres, så den virker et andet sted.

IHC-anlæg

IHC står for Intelligent House Concept – et produkt fra Lauritz Knudsen. Dette er noget, der installeres i mange nye hjem og bygninger. Får du en IHC-installation, kan du selv programmere og installere dig ud af de ændringer, som du ønsker. På den måde er der heller ingen ledninger, som du skal rode rundt med.

KNX-anlæg

Et KNX-anlæg er et bygnings-styringssystem, som kan styre og kontrollere ting i din bolig såsom aircondition, belysning, vand, energi, opvarmning, gardiner, alarmer og meget mere.

Det er et brugervenligt system, der er let at tilgå ved hjælp af en computer.

Der er mange fordele ved at vælge at få installeret en intelligent elinstallation. Det er effektivt, sparer dig penge, øger komfort, indeklima, og så tilpasser det sig din familie og boligs forbrug.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.