ANNONCE: Artiklen er en annonce

Mange boligejere er så fokuserede på at få købt de rigtige møbler, at de glemmer alt om deres kære vægge. Det er en skam, da væggene spiller en stor rolle i forhold til hjemmets atmosfære. Blanke vægge er for eksempel med til at gøre boligen kold og trist, hvorfor de bør dekoreres, så de passer til resten af hjemmet.

Du vil her på siden blive introduceret for, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt, hyggeligt og moderne med trendy vægpynt. Bemærk at det hverken behøver at være dyrt eller tidskrævende at peppe ens vægge op.

Hvilken stemning ønsker du at skabe?

Det er først og fremmest vigtigt at pointere, at boligindretning, herunder vægdekoration, er en smagssag. Der findes derfor ikke nogen egentlig definition på moderne vægdekoration. Du bør, for at hjælpe dig selv, tænke over, hvilken stemning du ønsker at skabe. Skal dine vægge sprudle af romantik, eksklusivitet eller noget helt tredje?  

Kunsten er at lade din personlighed komme til udtryk gennem din boligindretning. Hvordan du vil gøre det, vil vi lade op til dig at vurdere. Du er dog velkommen til at benytte dig af vores tips.

Leg med farver og kontraster

Man kommer aldrig til at træde helt ved siden af ved at indrette hjemmet med farverne grå, sort og hvid, men der er selvfølgelig også mulighed for at lege med nogle lidt mere friske farver. For eksempel kan man skrue op for den glade og hjemlige stemning med friske farver såsom grøn, blå og rød. Det er ikke desto mindre vigtigt, at man forsøger at skabe en rød tråd. Med dét mener vi, at man bør undgå at kombinere alt for mange farver.

Eksperimentér med tapetsering og maling

Skal du gøre noget ekstraordinært for dine vægge og dit hjem generelt, så kan du overveje at eksperimentere med tapetsering og maling. Det kræver dog, at du er en smule modig og er frisk på at forvandle dit hjem. Du behøver i princippet ikke at male eller tapetsere alle dine vægge. Tag evt. én væg ad gangen og vurdér herefter resultatet.

Er du klar til at udfolde din kreative side og eksperimentere med nye farver? Så tøv ikke med at kaste dig ud i det.

Undervurdér ikke effekten af plakater

Danske boligejere bliver gang på gang positivt overraskede, når de oplever, hvor meget moderne vægpynt i form af plakater kan gøre for et hjem. En plakat kan sagtens stå alene, men vil som regel også tage sig godt ud ved siden af andre plakater i samme stil. Du kan helt sikkert finde nogle passende plakater til dit hjem, uanset hvad der definerer din stil.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.