ANNONCE: Artiklen er en annonce

Der kan være forskellige gode grunde til, at man vælger at renovere og forbedre en bolig.

En af grundene kan være at man ønsker at fremtidssikre sin bolig, fordi man har tanker om at blive boende der i mange år eller måske endda resten af sit liv.

Det kan også skyldes, at man ønsker at øge boligens værdi i forbindelse med et boligsalg. Ønsker du at sælge din bolig, og vil du gerne have en så høj pris som overhovedet muligt, så gør du klogt i at foretage forskellige forbedringer. Der er nærmest uendelige muligheder, når det kommer til at øge salgsværdien.

Tag hånd om alvorlige fejl

Det er korrekt, at det ofte kan betale sig at plukke de lavthængende frugter, men man bør først og fremmest tage hånd om de mest alvorlige fejl. Der refereres her til de fejl, der er omtalt i tilstandsrapporten. Får du ikke udbedret disse fejl, før du byder potentielle købere indenfor, så kan du få svært ved at få afsat boligen.

Alvorlige fejl kan være fejl, der vedrører eksempelvis vinduer, tag eller fundament. Fejlene er ofte dyre at udbedre, men det er der desværre ikke noget at gøre ved.

Få sat nye fejelister op

Er du ved at istandsætte din bolig, så bør du overveje, om det ikke er meget fornuftigt at få sat nye fejelister op. Det kan du med fordel gøre i forbindelse med, at du får lagt nyt gulv eller får udskiftet dørene.

Man kan efterhånden købe fejelister i alle tænkelige materialer, så der findes også fejelister til dit hjem. Du finder et stort udvalg af fejelister her. Der er bl.a. mulighed for at bestille lister i fyr og eg til konkurrencedygtige priser.

Udskift gamle hvidevarer

Gamle hvidevarer er sjældent lige så effektive, miljørigtige eller for dens sags skyld stilfulde som moderne hvidevarer, hvorfor det er sund fornuft at få udskiftet sine hvidevarer. Det koster en mindre formue at få udskiftet alle hjemmets hvidevarer på én gang, så overvej hvad der er vigtigst at få udskiftet her og nu.

Er din vaskemaskine, støvsuger, tørretumbler eller opvaskemaskine forældet, så sælg eller skrot maskinen og køb nyt. Der er mange penge at spare på både tørretumblere, tørreskabe og andre hvidevarer, hvis man handler de rigtige steder.

Brug en eftermiddag på at undersøge mulighederne, hvis du gerne vil have så gode hvidevarer for pengene som muligt. Står en ny tørretumbler eller et nyt tørreskab øverst på din ønskeseddel, så se udvalget her.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.