Går du og drømmer om et træhus? Så kan vi godt forstå det. Der er uden tvivl en charme over et hyggeligt træhus, som man bare ikke får i et traditionelt murstenshus.

Det er da også en af årsagerne til, at mange sommerhuse er bygget af træ. Man forbinder det med noget mere hyggeligt og afslappende, og det er absolut en fornøjelse for mange at komme hjem til et træhus.

Og det kan være faktisk være en fornuftig beslutning at vælge at bygge et træhus. Som du måske ved, så har traditionelle nybyggerier det med at gå lidt af mode efter xx år. Udover at de ikke har den samme charme som træhuse, er det også som om, at et murstenshus bare kan have den helt forkerte røde farve eller kan være lidt for gult.

Træhuse går derimod aldrig rigtig af mode. De er traditionelle og charmerende, både i dag og om 30 år. Det kan derfor være en udmærket idé at overveje, om dit næste hus skal være bygget af træ.

Træ byder på mange muligheder

Normalt forbinder man træhuse med sommerhuse eller andre typer af fritidsboliger, men du kan sagtens bygge et træhus, som du kan bo i hele året rundt.

Og selvom vi taler varmt for charmen ved et klassisk træhus i stil med en svensk ødegård, så behøver et træhus slet ikke at se sådan ud. Er du for eksempel fan af amerikanske westernfilm, vil du sagtens kunne bygge et træhus i stil med traditionelle amerikanske huse.

En anden trend, som virkelig har været populær i Danmark og resten af verden hen over de seneste år, er funkishuse. De er som oftest bygget af materialer som beton og mursten, men du kan sagtens bygge et træhus i funkis-stil og dermed få et hus af træ med et moderne look.

Der er altså ingen tvivl om, at mulighederne er mange. Det er blot med at vælge den rette entreprenør til at opføre dit nye drømmehus – hvad end det så er i klassisk stil eller mere moderne.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.