Man har længe snakket om Internet of Things (IOT), som er hele det her koncept med, at alt skal være forbundet til internettet. Det vil sige, at du skal kunne styre din vaskemaskine, køleskab og din græsslåmaskine fra din telefon eller computer, uanset hvor du er i verden.

Idéerne og visionerne har været mange og ambitiøse, men 2019 er året, hvor det endelig er begyndt at blive en realitet – og 2020 bliver blot et endnu mere spændende år, når det kommer til udvikling af moderne teknik til hjemmet.

Det er blevet mere udbredt, at folk har Philips Hue pærer, som gør det muligt at styre lyset i hele boligen med et klik på telefonen. Derudover er det også i 2019, hvor smarte gardiner er blevet mere populære, og hvor man kan købe køleskabe med indbygget kamera, så man kan se, hvad der er (og hvad der ikke er) på hylderne, når man står i supermarkedet.

Mange af tingene skal vi endnu vænne os til at bruge, og der er uden tvivl stadig plads til forbedring. Når det så er sagt, så er der også rigtig mange løsninger, der allerede fungerer super godt. For eksempel laver Samsung nogle rigtig gode fjernsyn, der gør det muligt at surfe på internettet, streame serier og film og meget mere. Dette sker alt sammen direkte fra fjernsynet uden andre enheder, der skal kobles til.

Det betyder, at man i dag ikke kan nøjes med at bygge et nyt hus med de nyeste vinduer, døre og garager og dermed kalde det en moderne bolig. Nej, en rigtig moderne bolig kræver også moderne teknik, som gør, at du kan styre alle de essentielle funktioner direkte fra din smartphone, tablet eller en helt tredje enhed.

Virker din smartphone eller tablet ikke?

Problemet er så bare, at hvis ikke din smartphone, tablet eller anden enhed fungerer, fordi du har tabt den eller på anden måde er endt med en enhed med nedsat funktionalitet.. ja, så virker huset lige pludselig ikke længere.

Derfor er det bare med at få det repareret hurtigt nok, så du igen kan rulle gardinerne op, tænde og slukke for lyset, og se hvad der er i køleskabet. Der er i næsten alle tilfælde mulighed for at få repareret enheden, uanset om mærket hedder Samsung eller Motorola. Se her for Samsung reparation, hvis du ejer en enhed fra Samsung.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.