Et nutidigt hjem er mere end bare en nybygget villa eller nyrenoveret lejlighed. Faktisk er det oftere din indretning, som får hjemmet til at fremstå moderne. Farver, møbler og materialevalg er noget af det, der kan sætte et tydeligt tidspræg på interiøret. Hvis du for eksempel ser brunt hessiantapet på væggene, har du sikkert allerede dannet dig en mening om indretningen. En af de letteste måder hurtigt at ændre stilen på, er ved at udskifte et eller flere møbler. Her er det oplagt at starte med stolene, da der jo findes mange typer. Som inspiration kan et udvalg af forskellige stole findes her.

Lidt stil skal der til

Spisebordsstole, kontorstole, sækkestole og lænestole er bare nogle af de mange valgmuligheder, som du kan tage stilling til alt efter behov. Men især stilfulde loungestole giver dig mulighed for at skabe din egen indretningsstil. Her leger mange møbeldesignere nemlig meget med udseendet og funktionaliteten. Der findes mange særprægede modeller i handlen, hvoraf du sikkert kan genkende flere af dem. Får navnene Ægget og Svanen en lille klokke til at ringe? Nogle af dem er så kendte og populære, at de handles brugt, da de aldrig går helt af mode. Du skal dog ikke lade dig blænde af et flot design. Det vigtigste er, at du kan lide stolene og føler, at de passer til din bolig. Desuden skal du sidde godt og komfortabelt, fordi de tit skal støtte dit legeme lang tid af gangen. Design betyder mindre, hvis du får ondt i ryggen.

Farver og striber

Når du vælger møbler, er det ikke kun facon og komfort, der skal vurderes før køb. Farven eller måske farverne er ofte det første, du lægger mærke til. Vælg efter smag og behag, men husk på at farvevalget kan sætte et kraftfuldt præg på interiørstilen og virke f.eks. moderne, umoderne eller tidløs.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.