image006-1 (1)

Der er så mange ting, som kan gå galt, når det handler om nybyg, hvorfor du skal sørge for at holde tungen lige i munden. Du kan langt hen ad vejen undgå at brænde fingrene, hvis du benytter dig af nogle af de mange rådgivningstilbud, som udbydes af kompetente fagfolk.

Disse fagfolk kan hjælpe dig

Du kan som nybygger med fordel alliere dig med to forskellige fagpersoner bestående af en byggerådgiver og en arkitekt. Det er nemlig nogle af de fagfolk, som vil kunne hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Du kan med en arkitekt og en byggerådgiver ved din side sove trygt om natten, fordi du ikke behøver at bekymre dig for det ene eller det andet.

Arkitekt – Arkitekten hjælper dig med at komme godt fra start, så du ikke ender med at begå nogle af de mange almindelige begynderfejl. Du kan en gang for alle få tegnet din drømmebolig. Udarbejdelse af arkitekttegninger er et af de første (og vigtige) skridt på vejen mod drømmeboligen.

Byggerådgiver – Byggerådgiveren kan bidrage med uvildig rådgivning, så du kan undgå uønskede overraskelser. Du kan ved at alliere dig med en byggerådgiver få svar på alle dine ubesvarede spørgsmål. Byggerådgivning omfatter bl.a. hjælp til planlægning og behovsafdækning.

Du kan læse meget mere om rådgivningsmulighederne på følgende hjemmeside: http://klahn-arkitekter.dk

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.