Spo1

En ting er, hvad man drømmer om. En anden er, hvad man har råd til.

Alting skal ikke handle om penge og materielle goder, men man er bare nødt til at erkende, at det koster penge at leve. Hvad angår bolig, skal der ikke kun sættes penge af til selve boligen, men også til indholdet i form af møbler, lamper, tæpper og meget mere. Guiden er tilegnet dig, som har svært ved at få din økonomi og dine boligdrømme til at gå op i en højere enhed.

Drøm stort, men vær også realistisk

Det er sundt at drømme stort, men det er samtidig vigtigt at være realistisk. Der er for eksempel ingen grund til at drømme om møbler i millionklassen, hvis man i virkeligheden ikke er villig til at arbejde for det. Det kræver nemlig hårdt arbejde at komme til penge, hvis man altså ikke har arvet en masse penge eller har vundet i lotteriet. Det er endvidere vigtigt, at man husker at sætte pris på det man har i stedet for altid at stræbe efter noget endnu bedre. Et par nye designmøbler vil næppe gøre dig mere lykkelig.

Alternativer til en opsparing

Det er sund fornuft at spare op, uanset om man har en høj eller lav indkomst. Jo bedre du er til at spare op, desto færre penge vil du være nødt til at låne til forbrug. Dog skal der ikke lægges skjul på, at der findes en række gode alternativer til en opsparing.

Det første alternativ til en opsparing er et kviklån. Du skal overveje denne lånetype, hvis du vil låne et mindre beløb på op til 10.000 kr. Som ny kunde kan du typisk få 30 dage rentefrit, så du ikke skal tilbagebetale andet end selve lånebeløbet. Læs mere om kviklån på nettet, hvis det lyder som en lånetype efter din smag.

En kassekredit er også et glimrende alternativ til en opsparing. Hurtig ansøgning, fleksibel afbetaling og lave renter er noget af det, som kendetegner den typiske kassekredit. Du kan læse mere om, hvilke fordele der er ved at optage en kassekredit her.

Overblik – overblik – overblik

Man kan drømme nok så meget om store og dyre møbler, men uden et økonomisk overblik kommer man aldrig nogen vegne. Derfor er det sund fornuft at lægge et budget, hvis man skal gøre sine boligdrømme til virkelighed inden for en overskuelig årrække.

Smut evt. forbi banken og få hjælp til budgetlægningen, hvis det volder dig besvær.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.