At have adgang til en kælder er fantastisk på rigtig mange parametre. Er der tale om en sund og velisoleret kælder, så kan den ikke blot bruges til opbevaring af aflagte ting og sager. Kælderen vil sandsynligvis også kunne bruges til beboelse. Du kan sågar gøre din drøm om at få din helt egen hjemmebiograf eller spillerum til virkelighed. Desværre kan disse drømme blive spoleret af de mange irriterende skadedyr, som generelt er glade for at leve i kældre. Du skal dog ikke opgive håbet om at få maksimal glæde af din kælder, blot fordi et par skadedyr har valgt at udfordre dig og din tålmodighed.

Lad en skadedyrsbekæmper komme dig til undsætning

Der er rigtig mange gode grunde til at hyre en skadedyrsbekæmper ved både mere eller mindre alvorlige problemer med kakerlakker og andre skadedyr. En skadedyrsbekæmper har først og fremmest en masse faglig viden om de mest udbredte skadedyr og bekæmpelsen af disse. Derudover har fagmanden en masse erfaring og know-how at trække på. Det betyder, at der fra dag ét bliver lagt en skudsikker plan for, hvordan problemet skal kommes til livs. Læs mere her, hvis du er interesseret i at vide, hvordan man bekæmper kakerlakker og andre skadedyr.

En skadedyrsbekæmper arbejder naturligvis ikke gratis, men tror du, at det koster en formue at bestille kompetent skadedyrsbekæmpelse, så bliver du positivt overrasket. Prisen vil altid variere fra opgave til opgave alt efter omfang, men generelt koster det ikke alverden.

Her kommer de fem gode tips

Inden du hyrer en skadedyrsbekæmper fra nabolaget, så kan du gøre brug af vores fem tips, som plejer at kunne holde de fleste skadedyr væk fra kælderen. Der ydes ingen garantier, men du går som regel ikke helt galt i byen ved at praktisere følgende:

  1. Søg viden om det givne skadedyr (de handler meget forskelligt)
  2. Vær opmærksom på lyde og lugte samt mistænkelige huller og diverse småskader
  3. Hold kælderen veltempereret og ren
  4. Vælg dine midler (gift m.v.) med stor omhu
  5. Kontakt straks en skadedyrsbekæmper ved behov (tiden er vigtig)

Kælderen kan i princippet angribes af skadedyr året rundt. Der er dog ingen tvivl om, at de fleste skadedyr dukker op, når vi går ind i nogle af de lidt varmere måneder. Sommeren er typisk den tid på året, hvor vi er allermest plaget af skadedyr. Det gælder ikke mindst insekter, som trives godt i varmen. Allerede nu vil det derfor være en god idé at forberede sig til sommeren, selvom man aldrig ved, om det bliver en varm en af slagsen.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.