Er du på udkig efter et passende og flot spisebord til dit alrum? Der findes utallige slags spiseborde, så det kan tage tid og være svært at finde det helt rigtige, der passer til lige netop dit hjem. Især plankeborde er populære og meget oppe i tiden.

De er rustikke og kan give en vis kant til vores ellers typisk skandinaviske og minimalistiske stil. Samtidig er de også utrolig fine og detaljerede at se på. Her findes dog også et hav af forskellige slags, så her får du lidt inspiration til spisebordet, du går og leder efter.

Et unikt spisebord

De fleste og mest klassiske spiseborde er typisk rektangulære eller firkantede. Planke spiseborde ser flotte ud i alle former, hvilket handler meget om træet og detaljerne heri. Et spise plankebord kan være lavet at forskelligt træ. Almindelige træsorter der bliver brugt til plankeborde, er egetræ, ask, fyrretræ, elmetræ, valnøddetræ, ahorn, bøgetræ, azobetræ eller douglastræ.

De mest populære træsorter er dog egetræ og douglastræ, som har en henholdsvis flot gyldenbrun farve og en mere rødlig farve. Noget af det, der gør planke spisebordene så populære, er at alle plankeborde er helt unikke og meget detaljerede, da de bliver lavet af forskelligt træ. Dette gør plankeborde utrolig flotte og charmerende.

Fordele ved et plankebord som spisebord

Der findes mange fordele ved et plankebord. En af de største fordele er, at et plankebord er en investering. Prisen kan godt blive lidt høj for et ordentligt plankebord, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Passer du godt på det og vedligeholder det ordentligt, holder det til mange år. Det kan typisk blive vedligeholdt med et oliepleje produkt eller med en gulvsæbe. Et spisebord skal i dag kunne holde til mange hyggelige middage samt være et samlingssted, hvor meget af dagligdagen foregår.

Det passer et planke spisebord perfekt til. Hvad er flottere end et rustikt og samtidigt fint møbel til at holde familien samlet?

Derudover er et planke spisebord tidsløst, da det passer ind i de fleste alrum og indretninger. Det skaber hygge og giver karakter til et rum. Så leder du efter det rette spisebord til alrummet, så er planke spisebordet et rigtig godt valg. Du får helt dit eget unikke bord, som du kan nyde i mange år frem, og som vil gøre dit hjem ekstra charmerende og hyggeligt.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.