ANNONCE: Artiklen er en annonce

Det er kutyme og almindelig høflighed at medbringe en gave, når man bliver inviteret til en indflytterfest. Den nyudklækkede boligejer har næppe haft tid til at købe alt til boligen, så du bør sagtens kunne finde en passende gave til ham eller hende. Få fire gode idéer i denne artikel.

Vandglas

Det er ikke raketvidenskab at finde en passende indflyttergave, hvis man blot er logisk tænkende. Tænk på, hvad du selv ville stå og mangle, hvis du flyttede og ikke i forvejen ejede en masse porcelæn. Man kan aldrig få for mange vandglas, så hvorfor ikke købe nogle elegante og praktiske vandglas?

Eva Solo har designet og udviklet nogle af de fineste af slagsen. Du er nødt til at opleve deres mundblæste, tynde og delikate vandglas. Du kan se her, hvordan de omtalte vandglas ser ud.

Postkasse

Når man køber en bolig, så får man typisk boligens eksisterende postkasse med i prisen, men det er ikke en selvfølge. Såfremt du har fået fortalt, at den nyudklækkede boligejer står uden postkasse, så bør du notere det som en mulig gaveidé. Det er trods alt svært at undvære en postkasse, selvom man ikke modtager lige så mange breve og reklamer som førhen.

Sørg for at vælge en postkasse, som stilmæssigt passer til modtagerens nye bolig. En stilbevidst boligejer er sjældent ligeglad med, hvordan hans eller hendes postkasse ser ud, så du er nødt til at gøre dig umage med at vælge den helt rigtige.

Havemøbler

Boligejeren har sikkert allerede været i gang med at købe møbler til stuen, soveværelset, entreen, badeværelset og kontoret, men hvad med haven? Haven skal selvfølgelig møbleres, så man kan få optimalt glæde af den. Køb en havebænk, parasol, liggestol eller noget helt fjerde.

Det er ikke nemt at købe havemøbler til andre, da ikke alle deler den samme smag for indretning. Få hjælp af www.unoliving.com til at vælge de helt rigtige havemøbler til din veninde, bror eller kollega. Gode råd er gratis, så tøv ikke med at spørge om hjælp.

Dørmåtte

En dørmåtte er måske ikke den mest spændende gave i verden, men det er ikke desto mindre en nyttig gave, da alle boligejere har brug for dørmåtter. Du bør have denne gaveidé in mente, hvis du leder efter en indflyttergave, som ikke koster en formue.

Den stilbevidste boligejer vil nok foretrække en ensfarvet og simpel dørmåtte, men man kan også købe lidt mere vovede dørmåtter med mange farver og citater. Hvad tænker du vil falde i bedst jord hos modtageren?

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.