ANNONCE: Artiklen er en annonce

Hvad enten du har dit soveværelse for dig selv, eller deler det med en kæreste eller ægtefælle, så skal du forsøge at gøre soveværelset så lækkert og indbydende som muligt. Det er vores indtryk, at danske boligejere generelt har så travlt med at indrette stuen og badeværelset, at de helt glemmer at sætte fokus på soveværelset. Det er en skam, idet soveværelset er det rum, hvor vi mennesker opholder os allermest.

Udstyr vinduerne med mørklægningsgardiner

Sover du uroligt om natten, så kan det skyldes, at dit soveværelse ikke er tilstrækkeligt mørkt. Der findes gudskelov en meget simpel løsning på denne udfordring. Løsningen er at udstyre vinduerne med mørklægningsgardiner. Det er med disse gardiner muligt at lukke alt lyset ude om natten.

Frisk din seng op

Sengen fylder meget i soveværelset både fysisk og stilmæssigt, hvorfor det er vigtigt, at sengen er med til at fremme den indbydende og hyggelige atmosfære.

Du kan friske din seng op ved at udskifte dit nedslidte sengetøj med noget nyt og pænt sengetøj i for eksempel satin eller et andet fint materiale. Det vil måske overraske dig, hvor meget nyt sengetøj kan gøre for atmosfæren i soveværelset. Foruden at købe sengetøj kan du også forkæle dig selv med et nyt sengetæppe og evt. en sengegavl. Der er mange muligheder for at peppe soveværelsets sengeafdeling op uden at skulle købe en ny seng.

Leder du efter nyt sengetøj, så find udvalget her.

Snyd dig til mere plads med spejle

Bor du småt, så vil du ved at forsyne soveværelset med dekorative spejle kunne snyde dig til mere plads. For at lukke så meget lys ind som muligt anbefaler vi, at du køber nogle skinnende spejlglas til dit soveværelse. Disse spejle forhandles i en række fine farver. Afhængigt af størrelsen på dit soveværelse kan du vurdere, om det vil være bedst at shoppe gulvspejle eller vægspejle.

Giv liv til væggene – men undgå at overdekorere

Soveværelset kan let komme til at fremstå formelt og upersonligt, hvis væggene er helt nøgne. Derfor rådes du til at give liv til væggene ved at forsyne dem med plakater, personlige billeder og wallstickers. Du kan også pynte dine vægge med et lækkert tapet, som farvemæssigt passer til rummets møbler. Skal dit soveværelse fortsat være et rart sted at være, så er det alfa og omega, at du ikke kommer til at overdekorere væggene. Hold dig til få elementer for at fastholde den hyggelige og afslappede atmosfære.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.