Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Er du interesseret i at købe et nyt hus til dig og din familie, så skal du ikke gå glip af de mange råd, som vi giver dig i denne artikel. Det kan koste en mindre formue at få kompetent rådgivning, men her er gode råd gratis.

1. Book et boligmøde hos din foretrukne bank

Dit første huskøb kan kun blive en speciel oplevelse, men det er naturligvis vigtigt, at det bliver en god oplevelse. Har du svært ved at gennemskue, hvad man skal tage højde for i en hushandel, så bør du booke et boligmøde hos din foretrukne bank. Foruden at kunne hjælpe økonomisk kan banken også give dig en grundig introduktion til det aktuelle boligmarked.

Uanset om du kun har brug for rådgivning, eller om du også har brug for et huslån, så bør du tage kontakt til din foretrukne bank. Vil du have opfyldt din boligdrøm på blot 24 timer, så besøg hjemmesiden her. Arbejdernes Landsbank kan hjælpe dig med den økonomiske del.

2. Læg et budget og husk at få alt med

Størstedelen af alle danske boligkøbere vælger at lægge et budget i forbindelse med et huskøb, men det er ikke alle, som formår at lægge et komplet budget. Lægger du et budget, så er det alfa omega, at du husker at få alle udgifter med, da budgettet ellers vil være mere eller mindre værdiløst.

Der skal selvfølgelig medregnes udgifter til vand, varme, el, gas, vand og vedligeholdelse, men man bør også tage højde for udgifter til boliglån, grundskyld, forsikringer og meget andet. Det færdige budget skal give dig et godt overblik over din økonomi og give dig svar på, om du har råd til at købe det hus, du har udset dig.

3. Pres prisen ned på dit drømmehus

Det bør være i din interesse at gøre et godt boligkøb. Det gælder for dig om at købe drømmehuset til den lavest mulige pris. Du bør allerede nu være blevet præsenteret for udbudsprisen, så nu er det din tur til at komme på banen.

Sælgeren vil som regel sætte udbudsprisen, så der er plads til forhandling. Netop derfor bør du forhandle om prisen, da du potentielt set kan spare mange tusinde kroner. Du har intet at tabe ved at komme et bud, så hvorfor ikke tage chancen og måske få et stort afslag?

Hvorvidt det er realistisk at presse prisen ned afhænger ene og alene om udbud og efterspørgsel. Såfremt der er stor interesse for dit drømmehus, så er det ikke en selvfølge, at du kan forhandle prisen ned.

4. Gør dig tanker om indretningsmulighederne

Et hus kan være nok så stort og flot, men hvis det er kropumuligt at indrette, så er det måske alligevel ikke noget for dig. Allerede ved første fremvisning bør du gøre dig tanker om, hvorvidt du kan realisere de ønsker, du har til din fremtidige boligindretning.

Finder du et hus, som er let at indrette og opfylder dine øvrige ønsker, så kan du trygt købe møbler og boliginteriør på nettet. Besøg www.magasin.dk for at finde en masse gode tilbud på møbler og diverse.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.