Spo1

Langt de fleste mennesker har problemer med at sno hjernen omkring problemstillinger vedrørende vvs i hjemmet. Der kan være tale om en utæt eller nedfalden tagrende, et toilet der ikke skyller ordentligt ud, eller problemer med andre ting, som har at gøre med blik- eller vvs-arbejde. Har man problemer med ovenstående, bør man i langt de fleste tilfælde kontakte en blikkenslager frem for selv at forsøge at reparere det tilskadekomne emne.

Som udgangspunkt bør man naturligvis kun søge hjælp hos autoriserede blikkenslagere, hvis virksomhed har et dansk registreret firma.

Der er nogle forskellige faktorer der spiller ind, når det drejer sig om selve valget af blikkenslager, da mange forbrugere desværre ender med ufuldendte løsninger eller overskredne tidsfrister. Ønsker man at finde en pålidelig blikkenslager og ikke en klamphugger, så kan man følge nedenstående fire tips.

Vejen til den bedste løsning

Tip 1: Sørg for at lede med lys og lygte i dit nærområde og undersøg mulighederne for forskellige blikkenslagere, inden du blot vælger den første og bedste.

Tip 2: Læs evt. teksten under hvem er vi eller om os på hjemmesiderne for de forskellige håndværkere, du har fundet i nærområdet, og kig særligt efter forbrugernes vurderinger.

Tip 3: Udvælg evt. 2-3 blikkenslagere og indhent gratis og uforpligtende tilbud på blik- eller vvs-arbejde.

Tip 4: Vælg den blikkenslager, du finder mest troværdig, og som kan komme med det mest realistiske bud på opgaven – både mht. pris og tidsfrist.

Anbefaling: Lyhne VVS ApS – blikkenslager kolding

For man bør aldrig vælge den første eller billigste løsning, når man skal vælge en blikkenslager eller anden type håndværker til en opgave i sit hjem. Man kan komme ud for, at håndværkerne ikke har kunden som førsteprioritet, eller at de ikke har de rette kompetencer, hvorfor man ofte står tilbage med et halvfærdigt projekt eller en overskredet tidsfrist.

Sørg også for at forventningsafstemme med din blikkenslager, inden projektet eller reparationen påbegyndes. For er begge afklaret med projektet, og hvad der præcis skal ske, og hvad det skal koste, så er der gode chancer for, at det hele kommer til at gå galt.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.