En flytning er en opslidende proces, men det behøver faktisk ikke at være så slemt. I den følgende flytte guide har vi opdelt flytteprocessen i en miniguide over en 7-dages periode, der viser, hvordan du med lidt planlægning kan minimere dine flyttebekymringer.

Dag 1: Organisér din flytning

Dette er planlægningsfasen. Første skridt er at vælge, hvordan din flytning skal foregå. Begynd processen med at leje en varevogn. Dernæst bør du stoppe (opsige) dine løbende udgifter i dit nuværende lejemål (internet, el, fjernsyn osv.). Sørg dernæst for at du får købt rigeligt med kasser og tape. Sidst, men ikke mindst, så er det en god idé at have en inventarliste, som du løbende afkrydser. Det vil give dig væsentligt mindre bekymringer, hvis du på denne måde organiserer din flytning fra starten.

Dag 2: Du kan sagtens

Her begynder arbejdsfasen, der vil optage størstedelen af din flytning. Begynd tidligt med en kop stærk kaffe. Du skal bruge pakningstape til at sikre dine kasser og en sprittusch til at mærke dem. Aviser fungerer godt som indpakning af skrøbelige værdigenstande (glasvarer, porcelæn og andre skrøbelige genstande). Begynd med de rum, hvor du opholder dig i det daglige og gem opbevaringsområderne til sidst. For at undgå at blive overvældet er det desuden en god idé at opdele flytningen i små afsnit (skabe, skuffer, køleskab, hårde hvidevarer osv.).

Dag 3: Forsæt det gode arbejde

Du er sikkert træt, overvældet og usikker på, om du virkelig kan få alt pakket i tide. Træk vejret og sørg for, at du får nok søvn. Glæd dig til dit nye sted, snup en kop kaffe til og fortsæt. Du kan sagtens klare det.

Dag 4: Du er halvvejs

Du er nu godt igang. Du er igennem den hårdeste del, og der er blot et par sidste opgaver tilbage. Nu er den grove del af pakkearbejdet overstået, og der skal blot sorteres lidt.

Dag 5: Opbevaringsrum og slutopgaver

Du har færdig med de største opgaver. Du skal nu koncentrere dig om opbevaringsområderne – dvs. ekstra skabe, garage, kælder osv.

Dag 6: Det er snart overstået

Dette er rengøringsfasen. Sørg for at alle hårde hvidevarer er rengjorte og afslut med at rengøre din indflytningsklare bolig.

Dag 7: Ja, det er faktisk sidste dag

Tillykke! Du er nu klar til at flytte. Sluk lysene, få kasserne bakset op i flyttevognen og vær parat til at tage hul på en ny hverdag et nyt og spændende sted.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.