Spo1

Du har besluttet dig for, at du gerne vil sælge din ejerbolig, men er nu blevet i tvivl om, hvorvidt du vil sælge boligen via en ejendomsmægler eller selvsalg?

Selvom selvsalg vinder frem i disse år, så er det en realitet, at langt de fleste boliger bliver solgt via en ejendomsmægler. Læs hele artiklen, hvis du vil vide, hvilke fordele der er ved at samarbejde med en dygtig mægler.

Ejendomsmægler – Derfor er en professionel mægler pengene værd

Selvsalg er tilsyneladende meget attraktivt, fordi man kan slippe for at betale salær, men når man tager alle de forskellige fordele og ulemper i betragtning, så vil pengene til en professionel mægler som regel være givet godt ud:

  1. Professionel fremstilling – Din bolig bliver fremstillet på professionel vis. Der vil typisk blive udarbejdet professionelle tekster, billeder og videoer)
  2. Bred markedsføring – Du er sikret bred eksponering. Det vil typisk føre til et hurtigere salg.
  3. Begrænset tidsforbrug – Du sparer en masse tid ved at hyre en ejendomsmægler. Ejendomsmægleren tager nemlig hånd om langt de fleste opgaver.
  4. Uundværlig rådgivning – Hyrer du en ejendomsmægler, så får du en personlig rådgiver, som gennemgår de vigtigste dokumenter sammen med dig. Du kan endvidere få besvaret dine ubesvarede spørgsmål. Der ydes professionel rådgivning både før, under og efter dit boligsalg.

Nybolig Nørrebro Fælledvej er din lokale ejendomsmægler, som har specialiseret sig i både boligkøb og boligsalg. Du kan som boligsælger starte med at bestille en gratis salgsvurdering, så du kan blive klogere på, hvor meget din bolig er værd på nuværende tidspunkt.

Der vil selvfølgelig blive lavet en professionel og personlig salgsvurdering, som er baseret på netop din bolig og dens individuelle kvaliteter. Ejendomsmæglerens vigtigste værdier består af grundighed, passion og ærlighed. Du er med andre ord sikret en tryg oplevelse, hvis du sælger din bolig i samarbejde med denne ejendomsmægler.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.