Hver dag er der adskillige danskere landet over, som skal have udskiftet deres gardiner. Det kan der være mange årsager til; måske man er flyttet, måske man har renoveret boligen og trænger til friske gardiner, eller måske er det bare tid til at finde en ny gardinløsning til hjemmet.

Mange af disse danskere oplever, at det kan være en udfordrende proces at vælge nye gardiner af flere årsager. Både fordi det kan være svært at gennemskue, hvad man har brug for, men også fordi at det kan være svært at se for sig, hvilke gardiner der passer ind derhjemme, når man står og kigger på dem hos en forhandler.

Det er der naturligvis råd for. Gardinbussen er en kompetent virksomhed med mange års erfaring i at rådgive almindelige danskere om deres gardinbehov. Konceptet er lavpraktisk, men ret smart. Virksomheden har proppet en bus med alverdens gardiner i alle tænkelige farver, som de kører rundt med i hele Danmark.

Få et uforpligtende besøg på adressen

Hvis du gerne vil have besøg af Gardinbussen, behøver det ikke at koste dig en krone. Du kan nemlig få et gratis besøg hjemme hos dig selv, hvor en erfaren rådgiver kommer forbi med gardin- og farveprøver, så du kan finde lige præcis det gardin, der passer ind hos dig.

Rådgiveren kan hjælpe med at vejlede i forhold til, hvilke gardiner der opfylder de ønsker, som I har, samt hvilke gardiner der passer godt ind i de enkelte rum. Det er naturligvis en person, der har erfaring med stort set alle løsninger, når det kommer til gardiner og derfor også en person, der har helt styr på, hvad der fungerer godt, og hvad der måske ikke fungerer så godt.

Men rådgivning er ikke det eneste, som Gardinbussen kan tilbyde. Når de alligevel er på adressen, kan de lige så godt måle vinduer og døre op, så de kan give dig et uforpligtende tilbud på de gardiner, som I sammen har valgt under rådgivningen. Det koster ikke noget for dig, hvis ikke det lige er det, som du har forestillet dig, men hvis det er, så får du sandsynligvis ikke bedre service og rådgivning andre steder.

Der er altså en masse gode grunde til at bestille et gratis besøg af Gardinbussen – så hvorfor ikke booke en tid med det samme?

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.