Engang for mange år siden, så var det kvinderne, som stod for indretningen af hjemmet og de materielle ejendele. Det var ikke mandens job at bekymre sig om den slags – i stedet skulle han gå på arbejde og sørge for, at maden kom på bordet. Der er imidlertid sket rigtig meget siden dengang, og kønsrollerne har rykket sig meget i løbet af årerne. I dag kan det således lige så vel være manden som kvinden, der går op i indretningen af hjemmet. Der findes rigtig mange stilbevidste mænd, som ved noget om design.

Men disse stilbevidste mænd med en masse ting til boligen kan også godt udgøre et problem. For hvordan finder man en god gave til manden, der har alt til sin bolig? En god gave til en mand, der går op i interiør og design, kunne ellers sagtens være noget nyt til hjemmet. Men når dette hjem allerede er fyldt godt op, hvad gør man så? Hvad end man er partner, familie eller ven af denne mand, så kan man komme til at stå i noget af et dilemma når julen, fødselsdage eller andre mærkedage nærmer sig.

Oplevelsesgaver er anderledes og sjove

Men et godt råd til dig, som leder efter en gave til denne mand, er at tænke i helt andre baner. I stedet for at bryde hovedet for at komme på ting, som han måske ikke allerede har stående, så drop helt konceptet med de materielle gaver. En oplevelsesgave er nemlig noget helt unikt, og noget som enhver mand vil værdsætte mere end de fleste stole, vaser eller andre pyntegenstande eller møbler. Her kan man nemlig skabe minder, som aldrig forgår, og give oplevelser som han ikke selv ville kunne have fantaseret sig til.

Oplevelsesgaver er meget forskellige, og valget bør afhænge af, hvad den unikke mand, som man skal finde gaven til, er mest til. Hvis han er en type, som godt kan lide friluftsliv og sport, så er der muligheder som kajaktur, dansetime eller friluftskursus at ty til. Er han en vovehals, der godt kan lide at det bliver lidt vildt, så er de mere heftige alternativer som bungyjump, bodyflight og helikoptertur måske nærmere sagen. Her er han i hvert fald sikker på at få pulsen op og få adrenalinen til at pumpe igennem.

Luksuriøse oplevelsesgaver til den magelige mand

Mange mænd er dog også til de lidt mere simple, behagelige og luksuriøse oplevelser. Heldigvis er dette et område, hvor der virkelig findes mange muligheder inden for oplevelsesgaver. Af kulinariske modeller kan nævnes brunch, vinmiddag eller vinsmagning. Af fysisk afstressende kan nævnes spaophold eller massage. Af de underholdende kan man tage en koncert, en sportskamp eller en tur i biografen med popcorn og sodavand. Det er altså bestemt ikke valgmuligheder, som det skorter på. Tværtimod kan man finde et næsten uendeligt antal af oplevelsesgaver på markedet – man kan derfor helt sikkert finde den perfekte oplevelsesgave til far, onkel, bror eller søn.

Der er flere gode gaveidéer at finde på http://oplevelsesgaverforalle.dk/gave-til-ham hvis du stadigvæk ikke fandt ud af, hvilken oplevelsesgave han skulle have!

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.