Termoruder har både praktiske, miljøvenlige og økonomiske fordele, som kan komme dig som boligejer eller virksomhedsejer til gode. Når du står over for at få nye ruder til dit nye hjem eller udskifte de gamle, kan du med fordel overveje de populære og anerkendte lavenergiruder.

Termoruder er en investering, som kommer både dig selv, din økonomi og ikke mindst miljøet til gode i mange år frem. Når du får professionel hjælp af en glarmester, kan du komme til at udnytte alle fordelene med de funktionelle ruder.

Få glæde af de mange fordele ved termoruder

Lavenergiruder er et populært valg hos boligejere, som ønsker en klimavenlig løsning i hjemmet. Termoruder fungerer ved, at de er i stand til at lade varmen fra solen komme ind i boligen samtidig med, at de kan isolere varmen. Dermed kan du komme til at spare penge på din varmeregning ved at investere i de funktionelle lavenergiruder.

Det er muligt at få ruderne sat i din bolig i forbindelse med nybyggeri samt i forbindelse med renoveringsprojekter. Dermed kan alle boligejere få glæde af løsningen. Du vil opleve, at du vil få mindre brug for at anvende dine eksisterende varmekilder i huset, da termorudernes isolerende effekt er tilstrækkelig til at opvarme boligen. Foruden de praktiske og økonomiske fordele har lavenergiruder også en stor betydning for klimaet. Termoruder har en bedre effekt på indeklimaet i din bolig sammenholdt med enkeltlagsvinduer.

Få en skræddersyet løsning til din bolig eller virksomhed

Når du skal have sat termoruder i boligen eller virksomheden, har det stor betydning for dig, at du kan få en individuel løsning. Der kan være forskel på, hvor mange termoruder du ønsker, og der kan være forskel på, hvor ruderne skal placeres.

Når du samarbejder med en dygtig glarmester, kan du få lavenergiruder i alle størrelser og faconer. Dermed kan du opnå det mest tilfredsstillende resultat, som matcher dine ønsker.

Du kan med fordel benytte dig af en glarmester, som er medlem af Glarmesterlaugets garantiordning – Glas med Garanti. Dette er din sikkerhed for, at du får den mest professionelle løsning, hvor kvaliteten er i top, både hvad angår materialer og håndværk.

Garantiordningen giver dig derudover betydningsfulde fordele i form af, at arbejdet med dine nye termoruder er dækket i op til 5 år.

Glas med Garanti gælder både privatpersoner samt virksomheder og erhvervskunder.

Med denne garanti og sikkerhed kan du få endnu en grund til at investere i lavenergiruder.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.