Skal du ud at investere i et nyt hus, så vil vi i denne artikel slå et slag for, at du overvejer at vælge et typehus. Hvis ikke du ved, hvad der kendetegner et typehus, vil vi herunder kort gennemgå begrebet, hvorefter vi vil komme med vores gode grunde til, at det er det rette valg for dig.

Et typehus er kort fortalt et prædefineret hus, hvor du kan udskifte indmaden. Med andre ord, så vil du kunne vælge mellem nogle forskellige designs, der allerede er udarbejdet, og disse kan du ikke ændre ved. Du kan dog ændre ved indmaden lige så tosset, du vil. Det er derfor blot skabelonen, der er fastlagt.

Derfor bør du vælge et typehus

I og med at man vælger at bygge huset ud fra en skabelon, er priserne på sådan et hus ofte markant under den pris, man ellers skulle give ved at skulle bygge et arkitekttegnet hus. Det har endvidere sine fordele, at du kender den samlede pris inden igangsætningen af byggeriet. Det er dermed begrænset med uforudsete udgifter.

Dit drømmehus behøver ikke være tegnet af en arkitekt

Du vil formentlig blive ganske overrasket over, hvor mange forskellige slags typehuse der findes. Mange danskere har haft en forestilling om, at for at få bygget sit drømmehus, så skal det tegnes fra bunden. Sagen er dog en anden. Der findes i dag et hav af typehuse, og der vil næsten med sikkerhed være et hus, der passer perfekt til dig og din familie.

Ønsker du at se eksempler på disse huse, så anbefaler vi at kigge nærmere på eksempelvis Vestergaardhuse, som har mange års erfaring på området. Her har du endvidere både mulighed for at vælge mellem et typehus eller et hus tegnet af en arkitekt.

En god idé, hvis du ønsker et arkitekttegnet hus, er at finde inspiration fra de typehuse, der allerede er listet.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.