Spo1

Plankegulv er en af de mest eftertragtede gulvtyper i øjeblikket, men hvad er det helt præcist, der gør gulvtypen så populær? Du finder svaret i artiklen, hvor vi præsenterer dig for tre gode grunde til at få lagt plankegulv i hjemmet. Artiklen er skrevet til alle boligejere, som ønsker at forkæle deres hjem med nyt og stilrent gulv.

Charmerende og moderne udtryk

En af de helt store fordele ved plankegulv ligger i, at gulvet altid byder på et charmerende, rustikt og moderne udtryk, hvor træets naturlighed for alvor kommer til sin ret. Gulvets kvaster og struktur er med til at give gulvet karakter, hvilket smitter af på hele boligindretningen.

Ønsker du at skabe en hyggelig og komfortabel atmosfære i dit hjem, så kan du med fordel få lagt plankegulv. I princippet kan gulvtypen bruges i alle hjemmets rum med undtagelse af rum med høj luftfugtighed.

Plankegulv i høj kvalitet står øverst på danske boligejeres ønskeliste, men hvem kan dog opfylde det ønske? Ditgulv.dk er svaret. Du kan starte med at bestille en eller flere vareprøver.

Stort set uopslideligt

Jo, plankegulv bliver naturligvis slidt ligesom alle andre gulvtyper, men hvad betyder det, når det er nemt at slibe ved behov? Det kan slibes igen og igen, og der er sågar mulighed for at høvle det, hvis det bliver nødvendigt.

Et næsten uopslideligt gulv holder længe, og netop en lang holdbarhed er endnu et godt argument for at investere i plankegulv. Det skal for en god ordens skyld nævnes, at der selvfølgelig er grænser for, hvor mange gange gulvet kan slibes.

En verden af muligheder

Det er ikke helt forkert at påstå, at der findes plankegulve til alle danske hjem. Før du indhenter et tilbud på et nyt gulv, bør du beslutte dig for, om dit kommende gulv skal være fremstillet af ask, eg, fyr eller en helt fjerde træsort. Derudover skal du være bevidst om, hvilken finish du ønsker på dit fremtidige gulv. Få evt. rådgivning, hvis du har svært ved at træffe et valg.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.