Spo1

Udrensning er måske ikke det mest appetitvækkende samtaleemne i verden, men det er ikke desto mindre et emne, som fylder mere og mere ved middagsbordet.

Skeptikeren vil påpege, at kroppen er i stand til at udrense sig selv uden udefrakommende hjælp, men sådan forholder det sig desværre ikke altid. Din krop kan meget, men du bør ikke være et sekund i tvivl om, at en effektiv udrensningskur vil kunne gøre en forskel for dig og dit velbefindende. Lad os fortælle dig mere om mulighederne.

Påbegynd en målrettet udrensningskur

En målrettet og effektiv udrensningskur vil gavne stort set alle mennesker, så hvorfor skulle det ikke også gælde dig og din krop? Ønsker du at påbegynde en kur, så skal du være villig til at investere i kosttilskud. Det kan i den henseende være en god idé at købe detox kosttilskud, da dette kosttilskud bidrager til kroppens mineralbalance samt til en normal mave- og leverfunktion.

Se udvalget på herbanordic.dk, hvis du har mod på at gennemføre en velplanlagt udrensningskur. Det er bl.a. muligt at købe kosttilskud med mælkebøtte og padderokke. Læs meget mere om kosttilskuddets indhold og den anbefalede dosering hos forhandleren.

Indtag masser af væske

I udrensningsfasen kan du risikere at opleve visse bivirkninger som træthed og hovedpine. Det er helt normalt og er som udgangspunkt ikke noget, du behøver at frygte. Det er om ikke andet meget vigtigt, at du indtager masser af væske. Her taler vi naturligvis ikke om hverken kaffe, sodavand eller alkohol, men derimod om vand og kun vand.

En god tommelfingerregel går på at drikke 2-3 liter vand om dagen. Er du fysisk aktiv i hverdagen, så kan du med fordel øge dit væskeindtag.

Foruden dit væskeindtag skal du også tænke over, hvad du putter i munden af madvarer. Når det kommer til udrensning af kroppen, vil det være oplagt at spise grøntsager, krydderurter, mandler, paranødder, hørfrø osv.

Tal evt. med din læge, før du prøver kræfter med en ny og hidtil ukendt udrensningskur.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.