Spo1

Der bliver afholdt konferencer som aldrig før, hvorfor det ikke er så besynderligt, at der løbende bliver indrettet nye konferencecentre i hele landet.

Hvad enten du repræsenterer en større eller mindre virksomhed, bør du vide, at dit valg af konferencecenter spiller en afgørende rolle. Det er nemlig nærmest umuligt at afholde et vellykket arrangement, hvis de fysiske rammer ikke er optimale.

Tjekliste – Sådan vælger du det ideelle konferencecenter

Der er bestemt ikke mangel på konferencecentre, men det kan alligevel være udfordrende at skulle udpege ét konferencecenter. Er der ingen af de repræsenterede konferencecentre, som overskygger de andre, kan du benytte dig af vores tjekliste.

De fleste arrangører vælger at stille følgende krav:

  1. Centret bør ligge så centralt som muligt (positiv indvirkning på antallet af deltagere)
  2. Der skal være god plads (hellere lidt for stort end lidt for småt)
  3. Der skal være en god atmosfære og akustik i rummet

Du kan også gøre klogt i at vælge et konferencecenter med overnatningsmuligheder, så de deltagere der kommer langvejs fra har mulighed for at smide sig i en komfortabel seng efter en lang, men god dag. Derudover bør du gøre dig tanker om mad og drikke, da deltagerne har brug for forplejning for at holde energiniveauet oppe.

Der er rig mulighed for at booke både større og mindre konferencelokaler til overkommelige priser. Fænøsund Konference A/S hjælper dig gerne med at finde de rette konferencelokaler, hvis det skulle volde dig problemer.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.