Sponsoreret artikel

Et SmartHome er lige nøjagtigt, hvad navnet antyder – et smart hjem, der gør dit liv en hel del nemmere og ikke mindst tryggere. Her i artiklen kan du blive meget klogere på, hvad SmartHome er, og hvordan du bruger det. Den viden vil du ikke gå glip af.

Hvad kan et SmartHome?

Hvis du har fulgt en smule med i den teknologiske verden de seneste år, så kender du sikkert allerede til enheder som Amazon Alexa og Google Home. Begge dele er stemmestyrede assistenter i hjemmet, der blandt andet kan spille din favoritsang, hvis du taler til den.

Konceptet tilhører den overordnede kategori kaldet SmartHome, og den indeholder altså meget mere end højtalere til musik og vejropdateringer.

Overordnet set lader SmartHome dig styre ting som:

  • Sikkerhed og sikkerhedskameraer
  • Wi-fi og enheder tilkoblet dette
  • Lyskilder og lysstyrker
  • Indeklima

… og meget mere.

SmartHome er både smart for dig, der går op i gadgets, men også for dig, der bare godt kan lide, at hverdagen er nemmere at tilpasse.

Spørger man flere eksperter, så er SmartHome kommet for at blive. Når først man får de mange gadgets installeret i huset og ind under huden, så bliver luksussen svær at undvære.

Ikke nok med at det er smart, så kan du også spare store mængder penge, idet du kan slukke lyset eller skrue ned for varmen via telefonen, hvis du glemte det, inden du tog hjemmefra. Det er smart.

Med blot få klik på din smartphone

Det bedste af det hele er, at du kan styre hele dit hjem med få klik via din smartphone. Dermed er det altså ikke anderledes, end hvis du skulle tilgå hvilken som helst app. Det er en smart måde, hvorpå du kan personalisere dit hjem og tilpasse helt ned i detaljen, så du får alt efter dit hoved.

Hvis du går op i sikkerhed, hører eksempelvis dør- og vinduessensorer ind under denne kategori, sammen med kameraer og ansigtsgenkendelse ved døren. Så kan du, ved at se på din telefon, finde ud af, hvem der banker på hoveddøren. Du kan også få notifikationer, når du ikke er hjemme, hvis der er aktivitet rundt om dit hjem.

Hvis du er den magelige type, vil du med sikkerhed få glæde over at kunne skrue op og ned for varmen, dæmpe lyset eller sætte spot på et bestemt sted, alt imens du slænger dig i sofaen eller ligger i sengen. Und dig selv denne forkælelse.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.