ANNONCE: Artiklen er en annonce

Et hjem skal være hyggeligt, men det er i virkeligheden ikke alle hjem, der er lige hyggelige. I denne artikel får du nogle tips til at gøre dit hjem til et hyggeligt fristed, hvor du kan føle dig godt tilpas, uanset om du er alene, eller om du er omgivet af hele din familie.

Gør det personligt med billeder og arvestykker

En af dine vigtige opgaver går på at personliggøre dit hjem, så dine gæster får et retvisende indtryk af, hvem du er, og hvad du står for. Du kan gøre dit hjem mere personligt ved at møblere hjemmet med billeder, arvestykker og andet, der betyder noget for dig.

Bor du sammen med en partner, skal du selvfølgelig også tage højde for hans eller hendes stil og personlighed, så din partner også kommer til at betragte hjemmet som et hyggeligt fristed.

Brug levende lys

Dagslys og kunstig belysning giver masser af lys i hjemmet, men det betyder ikke, at man ikke skal bruge levende lys. Stearinlys er med til at skabe en hyggelig og romantisk stemning, som intet andet kan matche. Foruden at fungere godt visuelt afgiver stearinlys også en behagelig duft. Hvem kan stå for duften af stearin?

Forkæl dine ører med god musik

Slapper du bedst af, når du lytter til din favoritmusik, så bør du unde dig selv nogle gode højtalere til hjemmet. Der er rig mulighed for at montere højtalere i hele hjemmet, men det vil typisk være i stuen og i soveværelset, at man lytter til musik. Det er med moderne højtalere muligt at vælge sang og regulere lydstyrken via en vilkårlig smartphone. Der behøver ikke at være en særlig anledning for at høre musik i hjemmet.

Indtast www.expert.dk i søgeformularen og tryk enter, hvis du gerne vil finde et stort udvalg af højtalere og andet elektronik til det skandinaviske hjem.

Få udskiftet de utætte vinduer

Ingen bør give sig til takke med utætte eller rådne vinduer. I stedet for at bruge mange penge på at reparere vinduerne kan du med fordel købe spritnye vinduer. Er dine vinduer utætte, så kan det komme til at gøre rigtig ondt på din pengepung, hvilket selvfølgelig ikke er i din interesse.

Du finder en hel verden af vinduer her. Der er altid mulighed for at gøre en god handel på vinduer på nettet, men du bør måske få professionel hjælp til selve monteringen.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.